logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
 8/11/2018

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο πήρε η Λουντογκόρετς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Κύπρο και τώρα στην έδρα της θα ψάξει την πρώτη της νίκη. Ούτε οι Βούλγαροι έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά με νίκη μπορούν να ελπίζουν πως θα προσπεράσουν την Ζυρίχη. Έχουν, επομένως, κίνητρο για να ψάξουν το τρίποντο με όπλο την έδρα τους: μόνο από την Λεβερκούζεν έχουν χάσει εντός φέτος.  Σταθερά στην κορυφή στο πρωτάθλημα, η Λουντογκόρετς προέρχεται από «τεσσάρα» εκτός έδρας επί της Ετάρ. Όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα! Στο όριο καρτών Μαρσέλο, Ναταναέλ.

Δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, στο θεωρητικά πιο βατό ματς της φάσης των ομίλων, με την Λουντογκόρετς στην έδρα της, η ΑΕΚ και τώρα αντιμετωπίζει τους Βούλγαρους εκτός έδρας. Χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, η ομάδα της Λάρνακας θέλει μία νίκη στον όμιλο περισσότερο για το γόητρο.  Η ΑΕΚ προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και από προβληματική εμφάνιση. Ψάχνει λύσεις ο κόουτς Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος περιμένει μήπως αποθεραπευτεί ο αμυντικός Ιγκόρ Σίλβα. Παραμένουν εκτός Αντωνιάδης (μπακ), Κάσες (χαφ). Στο όριο καρτών ο Χέφελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Ανοίξει ξανά η κουβέντα για αντικατάσταση του προπονητή Χάικο Χέρλιχ! Μετά την συντριβή από την Χόφενχαϊμ, υπάρχει το ματς με την Ζυρίχη και το εκτός έδρας ματς με την Λειψία! Απαραίτητη η νίκη με τους Ελβετούς και τουλάχιστον η ισοπαλία με την Λειψία αλλιώς... ο Χέρλιχ κινδυνεύει! Με την Χόφενχαϊμ έχασε λόγω τραυματισμών τον κεντρικό αμυντικό Σβεν Μπέντερ (12 ματς/1 ασίστ) και τον μέσο-επιθετικό Μπελαράμπι (8 ματς/7 γκολ/3 ασίστ)! Ο κόουτς Χέρλιχ λογικά δεν θα τους ρισκάρει με την Ζυρίχη! Διαθέσιμοι οι Μπάουμγκαρτλινγκερ (2 ματς), Αράνγκις (1 ματς) και Ρέτσος.

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, με ανατροπή του σκορ σημαίνει ότι θέλει μόλις έναν βαθμό στα επόμενα τρία παιχνίδια για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εντυπωσιακή στο πρωτάθλημα διέλυσε εκτός έδρας την Λουκέρνη με 5-2! Στα τελευταία έξι ματς για όλες τις διοργανώσεις μετράει ισάριθμα Goal/Goal και Over 2,5! Υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και τα σημαντικότερα αφορούν το κέντρο του γηπέδου καθώς εκτός είναι οι Πάλσον (13 ματς/1 γκολ), Ρόνερ (6 ματς/1 γκολ) και Αλίου (4 ματς/1 ασίστ). Μόνιμα εκτός αγώνων είναι οι Μπάουμαν, Ομεράγκιτς και Κέμπτερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over