logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 13/3/2019

Πρώτος αγώνας:

Λίβερπουλ – Μπάγερν 0-0

Κακό θέαμα στο «Ανφιλντ», η Λίβερπουλ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, η Μπάγερν έπαιξε ουσιαστικά για το 0-0 και το πήρε.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μπάγερν έμεινε όρθια στο Λίβερπουλ και απέκτησε οριακό προβάδισμα πρόκρισης, δίνοντας έτσι συνέχεια στο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο του 2019. Στην Μπουντεσλίγκα ήταν καταιγιστική με τη Βόλφσμπουργκ (6-0 εντός), παραμένει στο ρετιρέ της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικο την Ντόρτμουντ. Τιμωρημένοι οι Μίλερ (ε. 6/0, 23/6), Κίμιχ (α. 7/0, 25/2), προλαβαίνουν οι Κομάν (εξ. 2/1, 12/2), Αλάμπα (α. 6/0, 23/2), εκτός ο Ρόμπεν (μ. 4/2, 9/3).

Η Λίβερπουλ ήθελε αλλά δεν μπορούσε στον πρώτο αγώνα και ψάχνει πλέον… γκολ στην Γερμανία.  Απογοητεύει πάντως στα εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης, καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες (περσινός τελικός και ημιτελικός, καθώς και τα τρία ματς του ομίλου φέτος). Η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ είναι η... ψύχωση για φέτος. Βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν εντυπωσίασε στο 4-2 εντός επί της Μπέρνλι. Επιστρέφουν οι στόπερ Φαν Ντάικ (α. 6/0, 30/3), Λόβρεν (α. 2/0, 9/1), αμφίβολος ο Αλεξάντερ-Αρνολντ (α. 6/0, 21/1), εκτός ο χρήσιμος μέσος Κεϊτα.

      ·         Η Μπάγερν εντός έδρας με αγγλικές ομάδες μετράει τέσσερις σερί νίκες.

·         Η Λίβερπουλ στη φάση των «16» είναι αήττητη για επτά ματς (5-2-0).

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν: Νόιερ – Ραφίνια, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα – Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ – Γκνάμπρι, Χάμες, Ριμπερί – Λεβαντόφσκι

Λίβερπουλ: Αλισον – Αλεξάντερ Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βεϊνάλντουμ – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με περίσσια επιθετική ποιότητα. Περιμένουμε ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει ο ρυθμός, ποντάρουμε στο over με συνδυαστικό αμφίτερμα.