logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχονται γκολ!
 13/3/2019

Πρώτος αγώνας:

Λυών – Μπαρτσελόνα 0-0

Σε ένα ματς με καταιγιστικό και καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, το τελικό 0-0 προκάλεσε τεράστια εντύπωση (δικαίως).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΥΩΝ

Σε ένα πλούσιο σε φάσεις ματς, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε με το πολύτιμο 0-0 και φαντάζει πλέον δικαίως για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς της αρκεί οποιαδήποτε νίκη. Στο ισπανικό πρωτάθλημα επικράτησε 3-1 της Βαγεκάνο εντός, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και δείχνει ότι ο τίτλος στη Λα Λίγκα δεν πρόκειται να χαθεί. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Ντεμπελέ, πάγια εκτός οι Βερμόλεν και Ραφίνια. Η Λυών μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ματς, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη εφικτό, πήρε την καλύτερη δυνατή ισοπαλία (0-0Σε επτά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος έχει έξι ισοπαλίες (πορεύεται αήττητη!), νίκησε μόνο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι! Στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λιλ και αποτελέσματα όπως το τελευταίο για το πρωτάθλημα (2-2 εκτός απέναντι στο Στρασβούργο) δεν βοηθούν την προσπάθειά της.

Αμφίβολος δίνεται ο Μαρσέλο (α. 7/0, 24/0), επιστρέφει ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Φεκίρ.

·         Η Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» έχει 11 σερί νίκες στο «Καμπ Νόου», στο 8-2-1 εντός με γαλλικές ομάδες.

·         Η Λυών εκτός έδρας στην Ευρώπη έχει απολογισμό 4-3-1, αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα (2-3-0).

Πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα – Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρθουρ – Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο.

Λυών: Λόπες – Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μάρσαλ – Ντυμπουά, Τουζάρ, Ντομπελέ, Φ. Μεντί – Φεκίρ – Ντεπάι, Μ. Ντεμπελέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Λογικό ο άσος με συνδυαστικό goal/goal καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς στην φετινή διοργάνωση.