logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Λύση στα γκολ
 14/3/2019

Πρώτος αγώνας:

ΡΕΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ    3-1

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Ιγουόμπι (4’) και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την αποβολή του Παπασταθόπουλου. Εκεί γύρισε το ματς η Ρεν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά! Σκόραραν οι Μπουριζό (42’), με αυτογκόλ ο Μονρεάλ (65’) και ο Σαρ (88’).

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΡΕΝ

Πήρε ένεση ηθικού καθώς μετά την απογοήτευση και την ήττα στην Γαλλία ήρθε η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα με 2-0.  Με τη νίκη στο ντέρμπι η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανέκτησε την χαμένη της αυτοπεποίθηση ενώ μπήκε δυνατά για μια θέση στην τετράδα της Premier League! Νέα απώλεια ο κεντρικός αμυντικός Παπασταθόπουλος (30 ματς/2 γκολ/2 ασίστ) ο οποίος είναι τιμωρημένος, εξέτισε αντιθέτως ο επιθετικός Λακαζέτ (37 ματς/14 γκολ/11 ασίστ), αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Μικιταριάν. Μόνιμα εκτός Χόλντινγκ, Μπεγερίν και Γουέλμπεκ. Ότι έκανε με την Άρσεναλ το έκανε και με την Καέν στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε να χάνει αλλά γύρισε το ματς και νίκησε 3-1 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις! Η ομάδα έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις (7/2/1) . Εξέτισαν οι βασικοι μπακ Τραορέ (37 ματς/1 ασίστ) και Νιάνγκ (ε, 31 ματς/6 γκολ/4 ασίστ) από τιμωρίες, γνωστές οι απουσίες της.

EKTIMHΣΗ:

Λογικό όσο και «φτηνό» φαβορί η Αρσεναλ, με τις τιμές στον άσο να κρίνονται κάτι παραπάνω από υπερβολικές. Περιμένουμε αρκετά γκολ, λύση στο συνδυαστικό γκολ/γκολ με over.