logo as
   [120] ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Κρίνεται η 3η θέση
 11/12/2019

1ος όμιλος

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Κλαμπ Μπριζ ήταν το φαβορί στην έδρα της αποδεκατισμένης Γαλατά κατά την προτελευταία αγωνιστική, αλλά μόχθησε για το 1-1, το πέτυχε στην εκπνοή. Το θετικό είναι ότι κρατήθηκε εκείνη στην τρίτη θέση και συνεχίζει στο Γιουρόπα με νίκη. Αν δεν νικήσει, τα καταφέρνει με μη νίκη της Γαλατά. Είναι επιβλητική στο πρωτάθλημα Βελγίου, αν και στο τελευταίο νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Σιντ Τρούιντεν με μπόλικο ζόρι. Απέχει επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση, με ματς λιγότερο. Τιμωρημένοι είναι οι Κλίντον Μάτα (α. 8/0, 14/0), Ντιατά (ε. 8/1, 14/5), εκτός οι Μίτροβιτς (α. 4/0, 5/0), Ντιάν (ε. 2/0, 6/4).
Η Ρεάλ Μαδρίτης νικούσε 2-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο την Παρί, αλλά εν τέλει αρκέστηκε στο «Χ», στο φινάλε είχε δοκάρι με φάουλ του Μπέιλ. Μόλις δύο νίκες σε πέντε ματς, ωστόσο εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και δεν κινδυνεύει να υποβιβαστεί στο Γιουρόπα. Νίκησε 2-0 εντός έδρας την Εσπανιόλ για την Α' Ισπανίας, δίχως να εντυπωσιάσει. Το θετικό, βέβαια, είναι ότι παραμένει στην κορυφή, έχοντας... συγκάτοικο την Μπαρτσελόνα και ενώ η χρονιά άρχισε με πολλά προβλήματα. Εκτός οι Ράμος (α., 4/2, 15/3), Μαρσέλο (α. 4/0, 6/0), Νάτσο (α. 1/0, 2/0), Ροντρίγκες (μ. 2/0, 7/1), Κρος (α. 5/1, 13/2), Λούκας Βάθκεθ (μ-ε. 2/0, 7/1), Αζάρ (μ-ε. 5/0, 8/1), Μπέιλ (ε. 2/0, 8/2). Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα.
* Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Κλαμπ Μπριζ σε όλες τις διοργανώσεις.
* Over τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:
Κλαμπ Μπριζ (3-5-2): Μινιολέ – Κοσούνου, Ντελί, Μέχελε – Ντένις, Ριτς, Φόρμερ, Βανάκεν, Ρίκα - Οπεντά, Σχρέιφερς.
Ρεάλ Μ. (4-3-3): Αρεολά – Οντριοθόλα, Νάτσο, Μιλιτάο, Μεντί – Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ισκο – Βινίσιους (Μπέιλ), Γιόβιτς, Ροντρίγκο (Μπραχίμ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κλαμπ Μπριζ είναι η ομάδα, η οποία έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά το εμπόδιο της Ρεάλ είναι υψηλό. Θα επιλέξουμε το goal/goal.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Στο πρωτάθλημα, η Παρί νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Μονπελιέ και παραενει πρωτοπόρος. Στο Champions League μια αγωνιστική πριν το τέλος έχει σφραγίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση.  Ο βασικός στόπερ Μαρκίνιος ξεκουράστηκε στο πρωτάθλημα, έγινε μπαμπάς και επιστρέφει. Σίγουρα εκτός είναι οι Κιπεμπέ (14 ματς), Ερέρα (10 ματς/1 ασίστ) και Γκέγε (15 ματς/1 γκολ/2 ασίστ) ενώ αμφβολοι είναι Βεράτι (16 ματς/2 ασίστ) και Καβάνι (8/2).
Η Γαλατά στο πρωτάθλημα πέτυχε δύσκολη νίκη απέναντι στην Αλάνιασπορ με 1-0 και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγώνες και πρώτη φορά που κρατάει το μηδέν επίσης μετα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Ελπίδες έχει μόνο για πρόκριση στο Europa League αλλά θέλει νίκη στην Γαλλία. Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός μέσος Ενζονζί αλλά τα προβλήματα είναι στην επίθεση. Λείπουν οι Μπάμπελ (17 ματς/4 γκολ/1 ασίστ), Αντόνε (12 ματς 3 γκολ), Λουγιντάμα (10/0), Μπουγιούκ (12/1) και Φεγκουλί (15 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
* Εντός έδρας σε έντεκα αγώνες φέτος για όλες τις διοργανώσεις η Παρί έχει κρατήσει δέκα φορές το μηδέν.
* Under τα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς της Γαλατασαράι σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανές συνθέσεις:
Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-4): Νάβας - Νταγμπά, Ντιαλό, Τιάγκο Σίλβα, Μπερνάτ - Μαρκίνιος, Παρέδες - Ντράξλερ (Ντι Μαρία), Νεϊμάρ, Μ'Μπαπέ, Ικάρντι.
Γαλατασαράι (4-4-1-1): Μουσλέρα – Μαριάνο, Τεϊσέιρα, Ντονκ, Ναγκατόμο (Μπαϊράμ) – Μπαϊράμ, Ν’ Ζονζί, Λεμινά, Σερί – Μπελχαντά - Μορ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Παρί, αλλά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο άσος είναι πολύ μικρός. Με την ελπίδα να βοηθήσει και η Γαλατά, θα παίξουμε το over 3,5.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (12-2)
2. Ρεάλ Μ. 8 (11-7)
3. Κλαμπ Μπριζ 3 (3-9)
4. Γαλατασαράι 2 (1-9)