logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προς Γερμανία η ρεβάνς!
 9/6/2020

Η Γερμανία είναι το φαβορί για να αναλάβει την διεξαγωγή των αναμετρήσεων που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και κατά συνέπεια και την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς, σύμφωνα με την Bild.


Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αναμένεται να συνεδριάσει στις 17 Ιουνίου προκειμένου καταλήξει στις χώρες που θα αναλάβουν την ολοκλήρωση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ και σύμφωνα με την Bild Πορτογαλία και Γερμανία συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες αντίστοιχα.


Με τα μέχρι στιγμή δεδομένα το Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί στην Λισαβόνα, ενώ αντίστοιχα τα παιχνίδια που απομένουν στο Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να διεξαχθούν σε γερμανικό έδαφος.


Οπως υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα η το γεγονός πως η Μπουντεσλίγκα έχει επιστρέψει στην δράση με επιτυχία αυξάνει τις πιθανότητες, με τον φάκελο της Γερμανίας να περιλαμβάνει μάλιστα δύο πιθανές προτάσεις. Η πρώτη κάνει λόγο για διεξαγωγή των αγώνων στα γήπεδα σε Φρανκφούρτη, Μάιντζ, Χόφενχαϊμ και Βισμπάντεν, ενώ η δεύτερη στις έδρες των Σάλκε, Κολωνίας, Ντίσελντορφ και Ντούισμπουργκ.


Μάλιστα σύμφωνα με την Bild, επί γερμανικού εδάφους θα διεξαχθούν και όλα τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, κατά συνέπεια και ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Γουλβς και Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο 1-1 στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».