logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ο Βέρνερ!
 16/6/2020

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας για την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ζήτησε να μείνει ο Τίμο Βέρνερ, με τον Γερμανό επιθετικό να επιθυμεί να ενταχθεί στην Τσέλσι με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Λειψίας στην Μπουντεσλίγκα.


Ο Τίμο Βέρνερ θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν με την φανέλα τη Τσέλσι και απ΄ότι φαίνεται ο Γερμανός επιθετικός ανυπομονεί για την μετακίνησή του στους «Μπλε». Σύμφωνα με την «Bild», ο 24χρονος φορ έχει ζητήσει από την Λειψία να μην συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επιθυμεί να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στους Λονδρέζους, αποχωρώντας από τους «Ταύρους» με την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα.


Η UEFA από την πλευρά της έχει εισηγηθεί οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στην Λισαβόνα να παρουσιαστούν με τα φετινά τους ρόστερ και έτσι δεν αποκλείεται  να χρειαστεί νομική παρέμβαση για την διευθέτηση του ζητήματος.


Υπενθυμίζουμε πως η Τσέλσι ενεργοποίησε την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 53 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους «Μπλε».