logo as
   [949] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ - ΚΛΟΥΖ Half 0-0  [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ 0-2  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ 2-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 0-2  [948] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ Half 0-0  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς φόβο ο Αρης
 17/9/2020

ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ
Ο Άρης υποδέχεται τον Κόλο Κοβάλιβκα με στόχο την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό και να συνεχίσει μέχρι τα πλέι οφ για να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-1 την Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με ανατροπή, δείχνοντας ότι και λύσεις από τον πάγκο έχει, αλλά και δυνατότητες να αντιδράσει όταν κάτι δεν πάει καλά. Ο Ενινγκ θα κάνει τα τελικά πλάνα του για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι έχοντας δει κάποια πράγματα και στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου και έχοντας ευχέρεια επιλογών για τη συγκρότηση της ενδεκάδας.
Και μόνο η παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά είναι επιτυχία για την Κόλος Κοβάλιβκα. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 4-0 εντός της Λβιβ ενώ είχε παλέψει στην πρεμιέρα και με την Σαχτάρ (ήττα με 3-1 εκτός). Από τον Φεβρουάριο του 2014 στον πάγκο της, ο Ρούσλαν Κοστισίν που έχει διαμορφώσει ένα ρόστερ που ουσιαστικά στηρίζεται σε Ουκρανούς (μόλις δυο ξένοι). Σημαντικές προσθήκες των Κούτσερουκ (κίπερ) και Κραφτσένκο (δεξιός μπακ), υπό την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου (που έχει καλές σχέσεις). Για το παιχνίδι με τον Άρη, αμφίβολος παραμένει ο Ζελέσνοφ (φορ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο έμπειρος ο Αρης, ενώ η ουκρανική ομάδα έχει επιθετικές αρετές αλλά και προβλήματα στην άμυνα. Πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over.