logo as
   [997] ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΙΣ ΑΣ. Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

«Γκρεμίστηκε» η Σάλτσμπουργκ!
 22/9/2020

  • Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά το πέρας του ενενηνταλέπτου της ρεβάνς ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. 
  • Oι νικητές κερδίζουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης και μαζί μπόνους ύψους 15.250.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. 
  • Οι χαμένοι μεταπηδούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχουν λαμβάνειν μπόνους 2.920.000 ευρώ, ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει 5.000.000 ευρώ από την παρουσία τους στα πλέι οφ (δεν παίρνουν αυτά τα χρήματα όσοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ).
  • Χωρίς θεατές.


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Χωρίς θεατές. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ξεπέρασε ήδη τα χαμηλά εμπόδια των Ρίγα, Σούντουβα και Ντινάμο Μπρεστ και εξασφαλίστηκε ο πρώτος στόχος (γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεμένει απο... λύσεις καθώς 13 μέλη της ομάδας από το Ισραήλ διαγνώστηκαν θετικά σε Covid-19. Οι Ρικάν (μ. 27/3 πέρυσι), Γ. Κοέν (ε. 33/12), Ντορ Πέρετζ (μ. 15/1), Μπλάκμαν (ε. 18/1), Σαμπορίτ (α. 33/1) και Ντάνιελ Πέρετζ (τ. 32 συμ. Μπείτάρ) βρέθηκαν θετικοί στον ιό και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ.
Η Σάλτσμπουργκ έκανε το όνειρο πραγματικότητα πέρυσι, συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταπήδησε στο Γιουρόπα, αποκόμισε σημαντικές παραστάσεις. Ανετο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Αυστρίας με δύο στα δύο με άνεση επί των Βόλφσμπεργκερ και Αλτάχ. Εκτός οι  Γιουνούζοβιτς (μ. 23/3 πέρυσι), Σολέτ (α. 1/0 Λυών).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το διπλό… γκρεμίστηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σε αδιάφορη πλέον τιμή, θα το συνδυάσουμε με under 3,5 κυνηγώντας καλύτερη απόδοση.