logo as
   [956] ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ 1-0  [957] ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΚΑΛΤΟΥΡΑΛ ΣΑΝΤΑ ΡΟΖΑ Half 2-0  [955] ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Πιο έμπειρη η Σλάβια
 22/9/2020

  • Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά το πέρας του ενενηνταλέπτου της ρεβάνς ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. 
  • Oι νικητές κερδίζουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης και μαζί μπόνους ύψους 15.250.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. 
  • Οι χαμένοι μεταπηδούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχουν λαμβάνειν μπόνους 2.920.000 ευρώ, ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει 5.000.000 ευρώ από την παρουσία τους στα πλέι οφ (δεν παίρνουν αυτά τα χρήματα όσοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ).
  • Χωρίς θεατές.


ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Χωρίς θεατές. Η Σλάβια Πράγας βρέθηκε πέρυσι σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα κατάφερε να πάρει βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα. Κατέκτησε ξανά τον τίτλο πέρυσι, ενώ  στο τρέχον πρωτάθλημα μπήκε δυνατά, έχει 3-1-0. Αμφίβολος ο συνήθως βασικός αμ. Χοβόρκα. Εκτός λίστας ο εφεδρικός Καραφιάτ (α. 1/0).
Η Μίντιλαντ δεν ήταν καν το φαβορί απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά με σαφή βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε τρία τέρματα και πήρε την πανηγυρική πρόκριση για τα πλέι οφ. Είχε προηγηθεί το πέρασμα από την έδρα της πιο έμπειρης Λουντογκόρετς, παλεύει έτσι για την παρθενική συμμετοχή της στο κυρίως πιάτο της χρυσοφόρας διοργάνωσης. Το Σάββατο επικράτησε 1-0 της Λίνγκμπι (και ρέφαρε εν μέρει την ήττα της πρεμιέρας από τη Σοντέρισκε. Μετρά μέρες ο Σβαρτς (ε. 15/6 πέρυσι) που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, εκτός οι Βίμπε (ε. 13/2) και Αντερσον (α/ 31/1).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο έμπειρη η Σλάβια, μπορεί να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα. Για περισσότερο ρίσκο συνδυάζουμε τον άσο με αμφίτερμα.