logo as
   [213] ΚΙΟΤΟ - ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ Final 0-1  [220] ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ - ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ ΒΟΡΤΙΣ Final 0-1  [218] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ Final 2-0  [217] ΓΙΑΜΑΓΚΑΤΑ - ΕΧΙΜΕ Final 2-1  [222] ΜΠΟΥΤΣΕΟΝ - ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ Final 1-3  [219] ΣΙΜΙΖΟΥ - ΣΕΝΤΑΙ Final 3-2  [214] ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ - ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ Final 4-2  [215] ΣΑΠΟΡΟ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ Final 1-1  [216] ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ Final 4-1  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ και… βλέπουμε!
 9/12/2020

  • 2ος Ομιλος. 
  • Κεκλεισμένων των θυρών. 
  • Cosmote Sport 4 HD

ΡΕΑΛ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Η Ρεάλ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Σαχτάρ και έμπλεξε σε περιπέτειες. Εξακολουθεί να ορίζει την μοίρα της καθώς προκρίνεται με νίκη ή προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία αν η Σαχτάρ χάσει στην Ιντερ. Μετρά μόλις μια ήττα στα 18 τελευταία εντός έδρας ματς με γερμανικές ομάδας. Το Σάββατο πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην Σεβίλλη. Επέστρεψε ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος όπως και ο μπακ Καρβαχάλ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο σταρ Αζάρ, εκτός και οι Οντεγκααρντ (μέσος), Μαριάνο (π.) Βαλβέρδε (μέσος).
Μπήκε σε περιπέτειες η Γκλάντμπαχ μετά την πρώτη ήττα από την Ιντερ, έχοντας πάντως ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια.  Με νίκη κατακτά και την πρωτιά στον  όμιλο, προκρίνεται με ήττα αλλά και ισοπαλία αν το Σαχτάρ-Ιντερ έρθει ισόπαλο. Μίνιμουμ η 3η θέση. Στην Μπουντεσλίγκα, με αλλαγές έμεινε στην ισοπαλία με την Φράιμπουργκ. Ο  συνήθως βασικός Ελβέντι δίνεται αμφίβολος, εκτός λόγω covid-19 ο μέσος Μπενσεμπαϊνί. Γνωστή κρίνεται πλέον η απουσία του βασικού μέσου Χόφμαν. 

Πιθανές συνθέσεις:
Ρεάλ: Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί - Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο – Μπενζεμά, Ροντρίγο, Ασένσιο
Γκλαντμπαχ: Zόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Κράμερ, Βεντ – Ζακάρια, Νόιχαους - Βολφ, Στιντλ, Τιράμ – Πλέα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Πονηρό» ματς καθώς είναι άμεσα εξαρτώμενο από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου. Ιδανικό για ποντάρισμα στο live.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Γκλάντμπαχ  16-7  8
2. Ρεάλ Μαδρίτης  9-9  7
3. Σαχτάρ Ντ.  5-12  7
4. Ιντερ  7-9 5