logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αντίο με ισοπαλία
 10/12/2020

Και οι δύο προπονητές επέλεξαν πειραματικές ενδεκάδες καθώς έδωσαν φανέλα βασικού και σε ποδοσφαιριστές με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφθασε πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Βαρέλα (44’). 

Πιο μοιρασμένη η επανάληψη, με την Γρανάδα να απειλή πρώτη αλλά σταδιακά ο ΠΑΟΚ ανέκτησε την υπεροχή και άγγιξε το γκολ με τον Σφιντέρσκι (83’). Ο Πολωνός πρωταγωνίστησε και στην τελευταία ευκαιρία του ματς αλλά δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ααρόν. 

Με την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έφθασε στους έξι βαθμούς και την 3η θέση, ενώ η Γρανάδα στην 2η καθώς την ίδια ώρα, η Αϊντχόφεν επικράτησε εύκολα της Ομόνοιας (4-0) στο άλλο ματς του ομίλου. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63' Ουαγκέ), Κρέσπο, Ινγκασον, Βαρέλα, Μουργκ, Εσίτι (63' Ντάγκλας Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Τζόλης (46' Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κούτσιας (46' Τσιγγάρας), Τσόλακ (81' Σβιντέρσκι).
Γρανάδα: Ααρόν, Φουλκιέ, Νεούεν Πέρεζ, Σάντσεθ Μαρτίνεθ (67' Νέβα), Χερμάν, Κένεντι (67' Σουάρεθ), Αλμπέρτο Σόρο (75' Ματσίς), Μπράις (85' Σολδάδο), Μίγια (75' Γκοναλόν), Πουέρτας, Μολίνα