logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ρίσκο με Ρόμα!
 8/4/2021

  • Πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση. 
  • Ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 

ΑΓΙΑΞ-ΡΟΜΑ
Ο Αγιαξ παρέδωσε μαθήματα αποτελεσματικότητας και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Γιουνγκ Μπόις. Σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, διεκδικεί τρία τρόπαια (πρωτάθλημα, κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ). Την Κυριακή επικράτησε της Χέρενφεν, «τρέχει» ένα αήττητο 24 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά 4-9-6 εντός με ιταλικές ομάδες, δεν έχει επικρατήσει μάλιστα στο Αμστερνταμ στα δέκα τελευταία (0-6-4). Τέθηκε νοκ άουτ ο ηγετικός μεσοαμυντικός Μπλιντ, εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο βασικός επιθετικός Αλέ, ο βασικός τερματοφύλακας Ονανά τιμωρήθηκε με έναν χρόνο για χρήση ντόπινγκ, αμφίβολος δίνεται ο βασικός εσχάτως τερμ. Στεκέλενμπουρχ.
Ο Πάουλο Φονσέκα «διάβασε» την πρώην ομάδα του και η Ρόμα ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το εμπόδιο της Σαχτάρ. Η ευρωπαϊκή προοπτική επιτρέπει να ελπίζει σε τίτλο καθώς δεν πείθει εντός συνόρων και ο Πορτογάλος τεχνικός δέχεται σκληρή κριτική .Ο βασικός μεσοεπιθετικός Μιχιταριάν , δεν τα κατάφερε όπως και ο βασικός στόπερ Σμόλινγκ. Τιμωρημένος ο Ολλανδός μπακ Καρσντορπ, χάνει το φινάλε της σεζόν ο χρήσιμος στόπερ Κούμπουλα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με απουσίες η Ρόμα, αλλά το κενό του Μπλιντ αφήνει μεγαλύτερο κενό στον Αγιαξ. Ο άσος ήδη κοντράρεται τις τελευταίες ώρες, ρισκάρουμε με διπλό ακόμα και με draw no bet.