logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ξανά με Σίτι!
 14/4/2021

  • Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Ντορτμουντ ξεκίνησε μουδιασμένα στο Μάντσεστερ, σταδιακά ισορρόπησε και απάντησε, αλλά στο φινάλε έδειξε νευρική και δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Εδειξε πως δεν… φοβάται το φαβορί παρότι δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της σεζον με μόλις δύο νίκες στα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά έξι κολλητές ήττες από αγγλικές ομάδες.  Ο εξαιρετικός Σάντσο επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις αλλά δεν προλαβαίνει την ρεβάνς. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Σμέλτσερ, Ζαγκαντού (αμ.). Βίτσελ (μέσος) και Μουκοκό (επιθετικός), μικροπροβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν οι βασικότατοι Χιουμελς (στοπερ) και Ρόις (μεσοεπιθετικός). Η Σίτι ήταν εξαιρετική στο ξεκίνημα, αλλά εν τέλει χρειάστηκε γκολ στο 90’ για να κάμψει την αντίσταση της Ντόρτμουντ Σε σταθερά υψηλές πτήσεις φέτος, καθώς παρά την απρόσμενη ήττα από την Λιντς το Σάββατο, μετρά ανάποδα για την στέψη στην Πρεμιερ Λιγκ, σε μια σεζόν που διεκδικεί τέσσερα τρόπαια! Αήττητη στα 12 τελευταία (11-1-0) με γερμανικές ομάδες, μετρώντας μάλιστα επτά σερί νίκες. Νοκ άουτ ο αναπληρωματικός φέτος φορ Αγουέρο, αμφίβολος ο αμ. Λαπόρτ. 

Πιθανές συνθέσεις:
Ντορτμουντ: Χιτς - Μορέι, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο - Μπέλιγκχαμ, Τσαν, Νταχούντ - Ρέινα, Χάαλαντ, Ρόις
Μάν. Σίτι: Έντερσον - Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κάνσελο - Ντε Μπρούινε, Ρόδρι, Γκιντογκάν - Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντορτμουντ κοίταξε στα… μάτια την Σίτι στο πρώτο ματς και δείχνει διάθεση να παλέψει για την ανατροπή. Οι Βεστφαλοί δεν πείθουν πάντως αμυντικά και η καλοδουλεμένη ομάσδα του Πεπ Γουαρδιόλα μπορεί να ανιχνεύσει τις αδυναμίες της. «Χαμηλό» το διπλό, δεν πείθουν και τα πονταρίσματα τερμάτων. Επιλέγουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.