logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με γκολ στο ντέρμπι!
 14/4/2021


  • Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ Μ.
Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στο πρώτο ματς και πλέον ψάχνει απαντήσεις στην ρεβάνς. Μετρά εννέα προκρίσεις σε 12 διπλούς αγώνες με ισπανικές ομάδες. Έχει ανατρέψει 14 φορές ήττα στο πρώτο εκτός έδρας ματς, σε σύνολο 29 διπλών ματς. Το Σάββατο με ανατροπή και γκολ στο 91’ επιβλήθηκε της Αστον Βίλα. Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν οι στόπερ φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ματιπ (στοπερ), δεν υπολογίζονται και οι Χέντερσον (μέσος, αρχηγος), Κέλεχερ (τριτος τερματοφύλακας), Οριγκι (επιθετικός). Αλλαγή κλίματος στην Ρεάλ που επικράτησαν δίκαια στο πρώτο ματς και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης ενώ το Σάββατο πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα και φώναξαν παρών στην μάχη του τίτλου. Σε εξαιρετική κατάσταση μετρά 11-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά οκτώ προκρίσεις σε 13 διπλούς αγώνες με αγγλικές ομάδες. Ξανά εκτός οι βασικοί στόπερ Σέρχιο Ράμος, Βαραν και ο ταλαιπωρημένος φέτος Αζάρ. Νέο πρόβλημα ο βασικός εσχάτως ακραίος Βάθκεθ, πάγια εκτός ο μπακ Καρβαχάλ. 

Πιθανές συνθέσεις:
Λίβερπουλ: Άλισον - Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον - Αλκάνταρα, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ - Σαλάχ, Ζότα, Μανέ
Ρεάλ: Κουρτουά - Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί - Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος - Βινίσιους, Μπενζεμά, Ασένσιο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και έτσι θα προτιμήσουμε πονταρίσματα τερμάτων συγκριτικά με τον άσο που προσφέρεται σε χαμηλές τιμές. Έχει τύχη ο συνδυασμός over με goal/goal όπως και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.