logo as
   [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2-2  [173] ΡΟΝΤΑ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ Final 1-1  [171] ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΜΠΡΕΝΤΑ Final 2-2  [174] ΤΕΛΣΤΑΡ - ΕΜΕΝ Final 2-3  [175] ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΑΓΙΑΞ Β Final 3-1  [168] ΟΣΤΑΝΔΗ - SL16 Final 2-1  [191] ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ 1-1  [198] ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ 0-1  [177] ΑΑΡΑΟΥ - ΤΟΥΝ 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Δεν ξεφεύγει το σκορ
 15/4/2021

  • Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση. 
  • Σε περίπτωση ιδίου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και πεναλτι. 
  • Ο νικητής με Βιγιαρεάλ/Ντιναμό Ζ. στα ημιτελικά.
  • Cosmote Sport 3 HD


ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. -  ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο επιμένων νικά ή σώζει έστω την ισοπαλία! Η Σλάβια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Λονδίνο αλλά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης κατάφερε να μείνει όρθια και να αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει ρεβάνς. Εντυπωσιακή η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της και μάλλον της… ταιριάζουν οι Βρετανοί, καθώς νωρίτερα απέκλεισε την Λέστερ αλλά και την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς. Aψεγάδιαστη εντός συνόρων, συνεχίζει αήττητη! Ο βασικός αμυντικός Κουντέλα έχασε το πρώτο ματς λόγω τιμωρίας, αλλά η ποινή του αυξήθηκε σε δέκα αγωνιστικές λόγω ρατσιστικού επεισοδίου!  Εκτός και ο επίσης αμυντικός Ντέλι , δεν πρόλαβαν οι  Χοβόρκα (αμυντικός) και Τραορέ (μέσος). Η είσοδος των Ομπαμεγιανγκ και Πέπε βελτίωσε την εικόνα της Αρσεναλ στο πρώτο ματς που βρήκε εν τέλει δίχτυα, αλλά για ακόμη μια φορά προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνα. Μονόδρομος η ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα του Μικελ Αρτέτα καθώς στην Πρεμιερ Λιγκ βλέπει την κορυφή με… κιάλια!  Ο βασικός μεσοεπιθετικός Οντεγκααρντ έχασε τα δύο τελευταία ματς και δίνεται αμφίβολος όπως και ο πολύς Ομπαμεγιάνγκ, χάνουν και την ρεβάνς οι συνήθως βασικοί αμυντικοί Νταβιντ Λουίζ και Τίρνεϊ. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το διπλό προσφέρεται σε «φαγωμένη» τιμή βάσει και της εικόνας των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα φέτος αλλά και της γενικότερης πορείας τους στην διοργάνωση. Προσπερνάμε σημείο, κρατάμε το under καθώς περιμένουμε μάχη τακτικής που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.