logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ημέρα των γηπεδούχων!
 29/3/2015

Νίκη παραμονής ο ΚΑΟΔ!
Ο ΚΑΟ Δράμας διέλυσε 76-61 τον Πανελευσινιακό και έκανε άλμα παραμονής αφού αποσπάστηκε τρεις νίκες πάνω από την προτελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Η ομάδα της Δράμας τελείωσε τον αγώνα έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Τρότερ 12, Όντομ 15, Μισέλ 11, Ζάρας 14, Παπακάριος 11) και παίζοντας εξαιρετική άμυνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα της Ελευσίνας, η οποία πλέον έμεινε δύο νίκες πίσω στην μάχη της παραμονής και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας.
Στο Ρέθυμνο ο ΑΓΟΡ δεν μας έκανε το χατίρι να επιβεβαιώσει τον άσσο αλλά πήρε τη νίκη με σκορ 63-58 επί της Κηφισιάς και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κουμπούρας και Χόλις με 11 και 12 πόντους αντίστοιχα ενώ από την Κηφισιά που έμεινε εκτός οκτάδας κορυφαίος για μία ακόμη φορά ήταν ο Μαυροειδής με 16 π.
Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο κόντρα στον τραγικό Απόλλων Πάτρας (πέντε σερί ήττες) με σκορ 68-46 με ηγέτη τον Λάνγκφορντ (14π.) και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη για την 3η θέση που δίνει με τον συμπολίτη Άρη.
Τέλος στα Τρίκαλα η ομώνυμη ομάδα ηττήθηκε 87-94 από τον Κολοσσό Ρόδου στο καλύτερο από άποψη θεάματος παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής. Ο Τζάστιν Ρόμπινσον με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος παίκτης των νικητών ενώ από τα Τρίκαλα ο Τσούπκοβιτς με 24 πόντους ήταν όλα τα λεφτά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
28 Μαρτίου
Ρέθυμνο – Κηφισιά 63-58
ΚΑΟ Δράμας – Πανελευσινιακός 76-61
ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας 68-46
Τρίκαλα – Κολοσσός – Ρόδου 87-94

Ταμείο με Φενέρ, Ρεάλ, Εφές και Μιλάνο!
Στο σημερινό πρόγραμμα θα εμπιστευθούμε τις μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αφού οι περισσότερες αντιμετωπίζουν υποδεέστερες ομάδες και έχουν πολύ καλές πιθανότητες για νίκες. Η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ μπορεί κάλλιστα να επιβεβαιώσει τον άσσο έστω και αν το χάντικαπ φαντάζει μεγάλο (14,5). Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι κλάσεις ανώτερη από την συμπολίτισσα της Εστουδιάντες ενώ στην Τουρκία και πάλι η Εφές αντιμετωπίζει την Μπάνβιτ έχοντας μειονέκτημα 6,5 πόντων και λογικά θα πάρει τη νίκη αφού είναι ανώτερη και παίζει και εντός έδρας. Τέλος στο Ιταλικό πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια Μιλάνο φιλοξενεί την Σάσαρι επίσης με χάντικαπ 6,5 πόντων και αξίζει το ρίσκο αφού είναι πολύ ανώτερη, μετρά 17 σερί νίκες(!) και θέλει εκδίκηση για την ήττα της με σκορ 101-94 στον φετινό τελικό του Κυπέλλου! Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.