logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κουπόνι για όλα τα γούστα!
 12/12/2017

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του μπάσκετ για το τετραήμερο 12-15 Δεκεμβρίου 2017 με παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα. Το ΝΒΑ και η Ευρωλίγκα βρίσκονται στο προσκήνιο ενώ αγωνιστική δράση υπάρχει στο Γιουροκάπ αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ. Πρώτοι στην μάχη ρίχνονται Άρης και ΑΕΚ καθώς την Τρίτη το βράδυ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις Ζιελόνα Γκόρα και Εστουδιάντες αντίστοιχα και συγκεκριμένα για την 8η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άρης αντιμετωπίζει στην Πολωνία την Ζιελόνα Γκόρα και θέλει πάση θυσία νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Ο Άρης με ρεκόρ 3 νίκες και 4 ήττες δείχνει καλύτερος από την Ζιελόνα Γκόρα που έχει ρεκόρ 2-5 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει εύκολη αποστολή. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είχε επικρατήσει των Πολωνών με σκορ 70-64 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά εκτός έδρας έχει μόνο ήττες στην διοργάνωση (τρεις σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς). Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στην Μαδρίτη κόντρα στην Εστουδιάντες και χρειάζεται νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ η αλλά στην τεχνική ηγεσία την έχει ωφελήσει αφού ο Σάκοτα γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και είναι έμπειρος και στην Ευρώπη.
Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ παίζει τα…ρέστα του στη Πυλαία με αντίπαλο την Λούντβιγκσμπουργκ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει πάση θυσία νίκη και μπορεί να τα καταφέρει αφού βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση από την αρχή της σεζόν με τέσσερις σερί νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια η Λούντβιγμσπουργκ με ρεκόρ 6-1 είναι το λογικό φαβορί αλλά ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει….
Την Πέμπτη ο πληγωμένος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Γερμανία κόντρα στην Μπάμπεργκ σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αμφίβολο τον Γιώργο Πρίντεζη. Τέλος την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ολίμπια Μιλάνο. Οι «πράσινοι» είναι η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκα που παραμένουν αήττητοι εντός έδρας και είναι το λογικό φαβορί αν και το χάντικαπ των 10,5 πόντων είναι υψηλό….