logo as
   [956] ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ Final 0-3  [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 1-1  [960] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ 2-0  [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Συμφωνία με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός!
 13/7/2018

Μια…ανάσα από τον Λάγκφορντ!
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 34χρονο Αμεριικανό γκαρντ και εξαιρετικό σκόρερ Κιθ Λάνγκφορντ και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης, δηλαδή οι υπογραφές και η σχετική ανακοίνωση. Ο Λάνγκφορντ είναι εξαιρετικός σκόρερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να πετύχει κάτι καλό στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2018-19 Ο Αμερικανός "μπόμπερ" Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έχει αναδειχθεί δυο φορές πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα (2014, 2017) θα ενισχύσει την ομάδα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση. Ο πρώην άσος της Ούνιξ Καζάν και της Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τους "πράσινους", συμπληρώνοντας την περιφέρεια της ομάδας με τον ιδανικότερο τρόπο, ενώ το συμβόλαιό του - δεδομένου και του γεγονότος ότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του - δεν αγγίζει τις συνήθεις απολαβές του, καθώς φέρεται να κινείται στις 500.000 δολάρια ετησίως. Να αναφερθεί ότι ο προκάτοχός του στον Παναθηναϊκό, Μάικ Τζέιμς, αξίωνε σχεδόν τα τριπλάσια χρήματα για τη νέα σεζόν. Επόμενη κίνηση για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι η προσθήκη ξένου στην θέση "4", ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Ματ Λοτζέσκι, ως 7ου ξένου.

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μάϊκ Τζέιμς!
O Μάικ Τζέιμς είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. O Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με την Αρμάνι για συμβόλαιο 2+1 χρόνων, με τις ετήσιες αποδοχές του να υπολογίζονται κοντά στα 2 εκατ. δολάρια. Τη 2017/18 που πέρασε ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ και τους Phoenix Suns, έχοντας 13,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο στη Basket League και 16,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague. Στην Αρμάνι Μιλάνο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρει τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με τους δυο τους να αναμένεται να συνθέσουν ένα από τα πλέον εκρηκτικά - και παράλληλα... ακριβά - δίδυμα γκαρντ στην Ευρώπη.