logo as
   [131] ΒΙΛΕΜ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ 1-0  [138] ΜΠΟΧΟΥΜ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 2-0  [142] ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ 2-1  [134] ΦΕΝΛΟ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ 1-2  [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC 2-0  [121] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ 2-2  [153] ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 2-0  [155] ΚΠΡ - ΛΙΝΤΣ 1-0  [132] ΚΑΜΠΟΥΡ - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ 3-2  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Προμηθέα
 13/11/2019

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (19:00) την Ισπανική Μπούργος για την 5η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ και επιδιώκει την νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Η ΑΕΚ έχε ρεκόρ 3-1 στην διοργάνωση ενώ η Μπούργος έχει 2 νίκες και 2 ήττες. Με νίκη η ΑΕΚ θα πιάσει στην κορυφή του ομίλου την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οι Ισπανοί διαθέτουν καλό ρόστερ, με ηγέτη τον γνωστό μας Θαντ ΜακΦάντεν, ωστόσο βρίσκονται σε κακή κατάσταση με 6 ήττες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις.

H AEK του Ηλία Παπαθεοδώρου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις αφού μετρά τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ Μάριο Τσάλμερς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο, στις εξέδρες το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς καθώς έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις.

Ο Προμηθέας μετά την φοβερή νίκη – πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο επιστρέφει στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα εκεί όπου έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Μονακό για την 7η αγωνιστική του Γιουροκάπ.

Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Μάκη Γιατρά προκρίνεται αυτομάτως στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης! Ακόμα πάντως και σε περίπτωση ήττας, ο Προμηθέας θα προκριθεί αν παράλληλα η Μακάμπι Ρισόν ηττηθεί στην έδρα της από τη Βίρτους Μπολόνια αφού σε αυτό το ενδεχόμενο η ομάδα της Πάτρας υπερισχύει στην ισοβαθμία.

Η Μονακό παραμένει αήττητη στο «Λουί Ντε» έχοντας νικήσει την Ανδόρας και την Ουλμ ενώ ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 3-0 μακριά από το «Δ. Τόφαλος», πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες επί των Μακάμπι Ρισόν, Ουλμ και Ανδόρας. Πάντως η μοναδική ήττα των Πατρινών φέτος στην διοργάνωση ήταν από την Μονακό εντός έδρας στον πρώτο γύρο με σκορ 77-74.