logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

O Λε Μπρον είναι έτοιμος για δράση...
 9/4/2020

Ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Λε Μπρον Τζέιμς δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση ακόμη και αν οι αγώνες γίνουν σε ένα απομακρυσμένο μέρος έστω και χωρίς την παρουσία οπαδών.

Ο "Βασιλιάς" άλλαξε έτσι την αρχική του άποψη αφού λίγο πριν την διακοπή του ΝΒΑ λόγω κορονοϊού ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει σε άδειες κερκίδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λε Μπρον:
"Αν τελικά παίξουμε χωρίς φιλάθλους, ξέρουμε ότι θα έχουμε το πνεύμα των Λέικερς μαζί μας. Ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίζουν από το σπίτι, online, με τηλέφωνα και τάμπλετ, οπότε ελπίζω να πάρουμε ενέργεια από αυτούς και την πίστη που έχουν σε εμάς. Είτε αυτό γίνει στο Staples Center ή σε κάποια απομονωμένη περιοχή. Πιστεύω πως όταν τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία, τότε θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Θα ήθελα να ξαναρχίσουμε. Οι Lakers μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους μας. Ακόμα και αν είναι σε απομονωμένη περιοχή, ή στο Λας Βέγκας ή κάπου όπου δεν θα κινδυνεύει η υγεία όλων μας".