logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Tούρκογλου: Μπάσκετ το καλοκαίρι...
 9/4/2020

Ο ισχυρός άνδρας στο μπάσκετ της Τουρκίας, ο πρώην NBAer Χέντο Τούρκουγλου έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του και αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα έστω και αν χρειαστεί οι ομάδες να παίζουν όλο το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Τούρκογλου δήλωσε ότι: "Η επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε στα παρκέ και να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα. Εννοείται πως η υγεία είναι πάνω από όα. Ως Ομοσπονδία, η πρώτη επιθυμία μας είναι να ξεκινήσουν οι αγώνες όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Τουρκίας αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τους ξένους παίκτες των ομάδων αφού οι περισσότεροι Αμερικανοί κυρίως έχουν αναχωρήσει για την πατρίδα τους και με την υπάρχουσα κατάσταση δεν πρόκειται να ρισκάρουν την επιστροφή τους: "Οι ξένοι των περισσότερων ομάδων έχουν επιστρέψει σπίτια τους δεν είμαστε όπως το ποδόσφαιρο που οι ξένοι έχουν μείνει στην Τουρκία. Θα ξέρουμε τι συμβαίνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, θέλουμε να παίξουμε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Όταν απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα όμως, τότε θα έχουμε πιο ξεκάθαρο πλάνο. Μετά θα καταλήξουμε να έχουμε μία δίκαιη σεζόν όπου όλοι θα είναι ικανοποιημένοι και ο νικητής θα κριθεί στο γήπεδο. Ακολούθως θα κάνουμε πλάνα για την σεζόν 2020/21. Πάντως σκεφτόμαστε και το αρνητικό σενάριο και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά δεν θέλουμε να το συζητήσουμε αυτή τη στιγμή και έχουμε θετικές σκέψεις ότι θα τα καταφέρουμε".