logo as
   [929] ΡΕΑΛ ΤΟΜΑΓΙΑΠΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 0-1  [927] ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ 1-0  [923] ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 0-1  [924] ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Το Μιλγουόκι βοηθά τους εργαζόμενους...
 11/4/2020

Κίνηση ανθρωπιάς από τους Μιλγουόκι Μπακς, την ομάδα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Όπως έγινε γνωστό τα "Ελάφια" κάνουν μεγάλο αγώνα για να συγκεντρώσουν χρήματα τα οποία θα δώσουν στους παρτ τάιμ υπαλλήλους του γηπέδου τους (Fiserv Forum) και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 1 εκ. δολάρια.

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας έχουν συγκεντρώσει 500 χιλιάδες δολάρια και μάλιστα τα 200 χιλιάδες ήταν δωρεά από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον ενώ τα υπόλοιπα χρήματα ήταν από την διοίκηση.

«Οι υπάλληλοι μερικής απασχόλησης είναι εκεί για εμάς κάθε ημέρα και εμείς θέλουμε να είμαστε εδώ για εκείνους, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ήταν η δήλωση του αντιπροέδρου των «ελαφιών. Είμαστε ευγνώμονες για την γενναιόδωρη οικονομική στήριξη από κάθε έναν παίκτη των Μπακς, προπονητή και ιδιοκτήτη για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους και θα συνεχίσουμε για να βρούμε κι άλλα κεφάλαια, προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανακούφισή τους" δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας Άλεξ Λάσρι.