logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ο Τζόρνταν για το ντοκιμαντέρ! +(vid)
 16/4/2020

Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, ο Μάικλ Τζόρνταν σε ζωντανή σύνδεση με το ABC και με αφορμή το ντοκιμαντέρ "Ο τελευταίος χορός" (The Last Dance) που θα προβληθεί από το ESPN την προσεχή Κυριακή (τα δύο πρώτα επεισόδια) θυμήθηκε τα παλιά ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στο τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον κορονοϊό.

"Οι ΗΠΑ και όλος ο κόσμος ζει δύσκολες στιγμές λόγω του κορονοϊού. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε υγιής. Ο κορονοϊός έφερε τις οικογένειές πιο κοντά και απολαμβάνω το χρόνο που έχω με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου ενώ επίσης έχω καθημερινή επικοινωνία και με τα παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Η μητέρα μου και όλη η οικογένεια μου ευτυχώς είναι καλά..."

Στη συνέχεια ο Τζόρνταν απάντησε σε ερώτηση για το τι θυμάται από την τελευταία σεζόν, το 1998 που κατέληξε στον 6ο τίτλο κόντρα στην Γιούτα ενώ ρωτήθηκε και για τον πρώτο του τίτλο στο NCAA με το Νορθ Καρολάϊνα που κρίθηκε από το δικό του καλάθι.

"Η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη και δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Τα χρόνια στο κολέγιο ήταν δημιουργικά και είχα πάντα τους γονείς μου δίπλα μου. Χωρίς την συμπαράσταση της μητέρας μου δεν θα τα είχα καταφέρει που έγραφε συνέχεια γράμματα για να με στηρίξει.... Το σουτ που έβαλα στον τελικό με έκανε γνωστό στο μπασκετικό κοινό και ουσιαστικά ανδρώθηκα μετά από αυτό...".

Ο Τζόρνταν τόνισε ότι τον επηρέασε σημαντικά ο θάνατος του πατέρα του τον οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ ενώ τόνισε ότι χωρίς την βοήθειά του αδερφού του Λάρι Τζόρνταν δεν θα γίνονταν ο παίκτης που έγινε..." Ο θάνατος του πατέρα μου με σημάδεψε. Ήταν πάντα δίπλα μου...Επίσης δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την βοήθεια του αδερφού μου Λάρι με τον οποίο όταν είμαστε παιδιά παίζαμε κάθε μέρα μπάσκετ..."

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρνταν: