logo as
   [907] ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ 1-0  [903] ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-0  [905] ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2-2  [906] ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣ 2-1  [902] ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ - FCSB 2-2  [909] ΑΓΙΑΞ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1-2  [904] ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ρέτζι Μίλερ: Μισούσα τον Τζόρνταν!+(vid)
 23/4/2020

Ο Ρέτζι Μίλερ ήταν ένας από τους πιο σκληρούς αντιπάλους του Michael Jordan με τον οποίο έπαιξε μπουνιές σε ένα παιχνίδι των πλέι οφς του ΝΒΑ ανάμεσα στους Ιντιάνα Πέισερς και τους Σικάγο Μπουλς και δήλωσε ότι αν τον συναντούσε τώρα θα του έριχνε μια γροθιά.

Ο Μίλερ ήταν ο ηγέτης της Ιντιάνα και μάλιστα έπαιζε στην ίδια θέση με τον Τζόρνταν. Η Ιντιάνα ήταν η μοναδική ομάδα που δυσκόλεψε τους Μπουλς και συγκεκριμένα στα πλέι οφς της σεζόν 1997-98 αποκλείστηκαν πολύ δύσκολα από τους "Ταύρους" με σκορ 4-3 (η μοναδική ομάδα που πήγε την σειρά με τους Μπουλς στα επτά παιχνίδια".

"Αν συναντούσα τον Τζόρνταν πιθανόν να του έδινα μία γροθιά. Ο Τζόρνταν ήταν ο καλύτερος παίκτης αλλά όταν παίζαμε αντίπαλοι τον... μισούσα. Την σεζόν 1997/98 ήμασταν καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ότι τον μισούσα. Απλώς συνέβαινε. Δε μου αρέσει να πω τι λέγαμε στο γήπεδο. Είπε πολλά και είπα πολλά, τα οποία ίσως μετανιώνω, αλλά ήθελα να νικήσω. Είπαμε πολύ σκληρά πράγματα τότε και δεν πειράζει".

Ο Μίλερ υποστήριξε ότι δεν είχε διάθεση να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ του ESPN και το έκανε αναγκαστικά: Μίλησα απρόθυμα. Προσπάθησα να το αποφύγω. Δεν ήθελα. Είχα όλους από την λίγκα και από την εταιρία παραγωγής να μου λένε ότι ήθελαν να συμμετάσχω και εγώ δεν ήθελα και τους είπα όχι. Μετά όμως το σκέφτηκα και είπα ότι ίσως όλο αυτό να είναι ένα τρόπος να ξεπεράσω ό,τι έγινε, αν μιλήσω για αυτό".

Ο Μίλερ κατέληξε λέγοντας ότι: "Δεν θέλω να πιστεύει ο κόσμος ότι είχαμε κάποια μεγάλη κόντρα. Για να έχεις κόντρα πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με κάποιον. Εγώ δεν βρισκόμουν στο ίδιο επίπεδο με τον Τζόρνταν, εντάξει; Λάτρευα όμως τις μονομαχίες μας. Ξέρω πολλούς παίκτες που απλώς υποκλίνονταν σε αυτόν, αλλά εγώ δεν ήμουν έτσι. Δεν ήταν στην φύση μου. Ίσως έπρεπε να το κάνω. Σίγουρα πάντως ήταν καλό που μίλησα για αυτό, γιατί βοήθησα τον εαυτό μου να το ξεπεράσει...."

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθείστε τον τσακωμό των δύο σούπερ σταρ: