logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιούιν!
 23/5/2020

Ο προπονητής του πανεπιστημίου του Τζορτζτάουν και πρώην σούπερ σταρ των Νιού Γιόρκ Νικς, ο 57χρονος σήμερα Πάτρικ Γιούιν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Γιούν μέσω twitter ενώ την επιβεβαίωσε και το πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν.

Το μήνυμα του Πάτρικ Γιούιν
“Θα ήθελα να μοιραστώ πως βρέθηκα θετικός σε τεστ για την COVID-19. Ο ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον παίρνουμε χαλαρά. Θα ήθελα να ενθαρρύνω τον καθένα να μείνει ασφαλής και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας”.

Από την πλευρά του το πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν, από το οποίο αναδείχθηκε ως παίκτης ο Γιούιν, αποκάλυψε ότι ο 57χρονος ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ υποβάλλεται σε θεραπεία σε τοπικό νοσοκομείο της πόλης.

Ο Γιούν ανέλαβε τα ηνία του Τζορτζτάουν το 2017 ενώ στο ΝΒΑ πέρασε τα περισσότερα χρόνια του με την φανέλα των Νικς, τους οποίους οδήγησε στους τελικούς του ΝΒΑ το 1994 αλλά ηττήθηκαν με σκορ 4-3 από τους Χιούστον Ρόκετς του Χακίμ Ολάζιον.

Ο Γιούνγκ επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του ντραφτ το 1985 και αγωνίστηκε 15 σεζόν στο ΝΒΑ ενώ έπαιξε και σε 11 All Star Game. O Γιούιν αγωνίστηκε επίσης στους Σιάτλ Σουπερσόνικς και στους Ορλάντο Μάτζικ ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του με μέσο όρο 22,8 πόντους, 10,4 ριμπάουντ και 2,7 κοψίματα.

Ο Γιούινγκ το 2008 μπήκε στο Hall Of Fame και πέρασε στους κορυφαίους όλων των εποχών!