logo as
   [903] ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0  [909] ΑΓΙΑΞ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1-0  [888] ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Final 3-0  [896] ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Half 1-0  [897] ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 0-1  [887] ΣΤΑΝΤΕ ΝΙΟΝ - ΒΑΝΤΟΥΖ Final 0-2  [894] ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ Half 2-0  [898] ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΧΑΛ 1-1  [902] ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ - FCSB 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Οργή Πόποβιτς για Τραμπ!
 2/6/2020

Ποιος είδε τον Γκρεγκ Πόποβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Ο 71χρονος προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς μίλησε στο “The Nation” για τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά την δολοφονία του Αφρο-Αμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και επιτέθηκε κατά το Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο θεωρεί «λίγο» για να κατέχει μία τόσο υπεύθυνη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Popovic:
“Δεν είναι απλά διχαστικός, είναι καταστροφικός. Εάν είσαι κοντά του, πεθαίνεις. Θα σε φάει ζωντανό για το δικό του όφελος και σκοπό. Είμαι τρομαγμένος που έχουμε έναν ηγέτη, ο οποίος δεν μπορεί πει απλά “black lives matters”.

Για αυτό κρύβεται στα υπόγεια του Λευκού Οίκου. Είναι δειλός. Δημιουργεί το πρόβλημα και τρέχει να κρυφτεί σαν παιδάκι δημοτικού. Βασικά πιστεύω ότι πρέπει να τον αγνοούμε. Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε ώστε να βελτιώσουμε την κατάσταση γιατί είναι αυτός που είναι: Ένας διαταραγμένος ηλίθιος”!

“Είναι απίστευτο. Αν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μυαλό, ακόμη κι αν ήταν 99% κυνικό, θα έβγαινε και θα έλεγε κάτι για να ενώσει τους ανθρώπους. Αλλά δεν τον ενδιαφέρει να ενώσει τους ανθρώπους. Ούτε τώρα. Είναι τόσο διαταραγμένος. Όλα έχουν να κάνουν με αυτόν. Όλα έχουν να κάνουν με τι ωφελεί τον ίδιο και μόνο. Ποτέ δεν έχει να κάνει με το γενικό καλό. Κι έτσι ήταν πάντα”.