logo as
   [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ Final 2-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ Half 1-2  [948] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ 0-1  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Half 0-3  
 
 
 
 
 
 
 

Στην ΤΣΚΑ Μόσχας ο Μιλουτίνοφ!
 2/6/2020

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Σέρβου σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ για τα επόμενα τρία χρόνια χωρίς να ανακοινώσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας αλλά είναι βέβαιο πως θα γίνει ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης.

Ο Μιλουτίνοφ ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό όπου έπαιξε τα 5 τελευταία χρόνια ενώ στο διάστημα αυτό καθιερώθηκε και στην Εθνική ομάδα της Σερβία.

Φέτος ο Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και είχε 10,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Δηλώσεις για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ έκανε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης:
«Ο Μιλουτίνοφ έπαιξε στον Ολυμπιακό, μια σπουδαία ομάδα, υπό σπουδαίους προπονητές. Ο Nikola έδειξε ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ψηλούς στην Ευρώπη. Όταν μιλήσαμε, σημείωσε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο για να παίξει στην CSKA και να το δείξει στους φιλάθλους μας. Ο Nikola θα παίξει στη θέση, όπου πολλοί σπουδαίοι παίκτες έπαιξαν, βαδίζοντας σε μια απαιτητική θέση. Είναι έτοιμος κι ενθουσιασμένος, ώστε να αποδεχτεί την πρόκληση. Ο θεός να τον έχει καλά, ανυπομονώ για την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί».

Για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ μίλησε και ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ:
«Έπειτα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν ο καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήρα, ήταν από λίγο έως πολύ δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση, ένας πρόεδρος που ζει για την ομάδα, ένας τροπαιούχος προπονητής, ένας σπουδαίος οργανισμός, πανίσχυρος και η όμορφη Μόσχα. Είναι τιμή μου να είμαι παίκτης της CSKA και γνωρίζω την ευθύνη και τους στόχους που αυτό το διάσημο όνομα έχει. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα, θα σας δω σύντομα στη Μόσχα»!