logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Παίκτης της Βιλερμπάν ο Κόουλ!
 3/6/2020

Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ (ιδιοκτήτης) επέστρεψε φέτος στην Ευρωλίγκα και σε 28 παιχνίδια σημείωσε 10 νίκες και 18 ήττες, δηλαδή είχε καλή παρουσία.

Ο Parker γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες της ομάδας του και με δικές του ενέργειες ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέιερ Νόρις Κόουλ από την Μονακό.

Ο 31χρονος Κόουλ είχε 12.3 πόντους (με 42.4% στα τρίποντα), 2.8 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 2.9 λάθη ανά 26'03'' συμμετοχής στο EuroCup και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια δύο ετών με την ομάδα της Λυών.

Ο Κόουλ είναι ο δεύτερος παίκτης που υπέγραψε στην Βιλερμπάν αφού είχε προηγηθεί ο Πολ Λακόμπ, ο οποίος επίσης έκανε το δρομολόγιο Μονακό-Λυών και θα ντυθεί στα πράσινα (Βιλερμπάν).

Ο Κόουλ έχει πολλές εμπειρίες από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ αφού στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Μπούντουτσνοστ, Αβελλίνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μονακό. Επίσης έχει παραστάσεις και από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ αφού από το 2011-15 αγωνίστηκε στους Miami Heat ενώ τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στους New Orleans Pelicans.