logo as
   [869] ΡΚ-35 - ΤΠΣ Half 0-0  [868] ΜΙΚΕΛΙΝ ΠΑΛΟΛΙΓΙΑΤ - ΓΙΠΟ Half 1-1  [867] ΓΙΑΡΟ - ΚΑΠΑ Half 2-0  [865] KTΠ - ΑΚΑΤΕΜΙΑ Half 3-1  [866] ΓΙΑΠΣ - ΣΑΛΠΑ Half 1-2  [864] ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τζάμπολ στις 31 Ιουλίου στο ΝΒΑ!
 5/6/2020

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του ΝΒΑ καθώς οι ομάδες συμφώνησαν στο σχέδιο δράσης που κατάστρωσε ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ και μόνο το Πόρτλαντ δεν εξέφρασε την άποψή του.

Σύμφωνα με το πλάνο του Σίλβερ 22 ομάδες του ΝΒΑ θα επιστρέψουν στην δράση στις 31 Ιουλίου για να παίξουν οκτώ αγώνες της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια οι οκτώ πρώτες ομάδες κάθε περιφέρειας (Ανατολής-Δύσης) θα πάρουν μέρος στα πλέιο οφ.

Το ΝΒΑ άλλαξε λίγο τους κανονισμούς και έτσι αν μετά από τους οκτώ αγώνες η διαφορά νικών του 8ου κάθε περιφέρειας είναι μικρότερη των τεσσάρων από τον 9ο, θα γίνει επιπλέον σειρά μεταξύ 8ου και 9ου της περιφέρειας. Σε αυτήν την περίπτωση (play in), ο 8ος θα χρειάζεται μία νίκη και o 9ος δύο για να περάσουν στα κανονικά πλέι οφ.

Επίσης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πάρουν μέρος οι οκτώ πρώτες ομάδες της Ανατολής και της Δύσης αλλά επίσης θα παίξουν και πέντε ομάδες της Δύσης που έχουν πιθανότητες πρόκρισης και αυτές είναι οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Φίνιξ Σανς και μια αντίστοιχα από την Ανατολή, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Τα πλέι οφ θα κριθούν στις 4 νίκες (μάξιμουμ 7 παιχνίδια) και σύμφωνα με το πλάνο πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ορλάντο της Φλόριντα, στις τεράστιες εγκαταστάσεις της Disney World και συγκεκριμένα στο ESPN Wide World of Sports Complex.