logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με Λούντβιγκσμπουργκ και Φρανκφούρτη!
 9/6/2020

Με δύο παιχνίδια συνεχίζονται οι μάχες στα πλέι οφ της Γερμανίας και συγκεκριμένα τα παιχνίδια του Β Ομίλου Λούντβιγκσμπουργκ – Φρανκφούρτη και Άλμπα Βερολίνου – Μπάμπεργκ.

Στο Λούντβιγκσμπουργκ – Φρανκφούρτη οι τυπικά φιλοξενούμενοι (όλα τα παιχνίδια γίνονται στο Μόναχο) έχουν πλεονέκτημα 8,5 πόντων το οποίο είναι οριακό και ο ΟΠΑΠ έχει «διαβάσει» καλά το παιχνίδι. Η Λούντβιγκσμπουργκ στην πρεμιέρα νίκησε 81-76 την Ράστα Βέχτα με τον Τόμας Γουιμπας να κάνει την διαφορά με 24 πόντους ενώ ξεχώρισαν οι Νάιτ (13π.) και Τζάκσον (11π.). Η Φρανκφούρτη στην δική της πρεμιέρα προηγήθηκε 23-16 της Άλμπα Βερολίνου στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ηττήθηκε 81-72 Μάσιουλις με 14 πόντους ξεχώρισε για την Λούντβιγκσμπουργκ που δεν έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Άσσος.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Άλμπα αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρωλίγκα. Η Άλμπα νίκησε 81-72 την Φρανκφούρτη στην πρεμιέρα με 16 πόντους του Σίβα και 10 ριμπάουντ του Σίκμα και έδειξε ότι έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ της όπως οι Ενκοκό, Έρικσον, Μάτισεκ, Χέρμανσον, Όγκμπε, Πένο, Τάιμαν κλπ. Η Μπάμπεργκ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Στην κανονική περίοδο και μέχρι την στιγμή της διακοπής είχε απολογισμό 12 νίκες και 9 ήττες σε 21 παιχνίδια. Η ομάδα του Ρόελ Μουρς δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος και το ρόστερ της απαρτίζεται από μέτριους Αμερικανούς (Λι, Τέιλορ, Μακ Λιν, Κρόφορντ, Τέιλορ, Άτκινς). Ο Τέιλορ είναι τραυματίας. Η Άλμπα έχει μειονέκτημα 9,5 πόντων επίσης οριακό. Προς τον άσσο.