logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλες μάχες στην Γερμανία!
 10/6/2020

Λούντβιγκσμπουργκ και Άλμπα Βερολίνου ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους στον Β Όμιλο των πλέι οφ στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας. Η Λούντβιγκσμπουργκ νίκησε δύσκολα την Φρανκφούρτη 80-77 και η Άλμπα Βερολίνου επικράτησε με σκορ 98-91 της Μπάμπεργκ.

Τα πλέι οφ συνεχίζονται σήμερα με τα παιχνίδια του Α Ομίλου Όλντενμπουργκ – Γκέτινγκεν και Ουλμ – Κραϊλσχάιμ Μέρλινς.

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
Στην 5η θέση της βαθμολογίας βρισκόταν η Όλντενμπουργκ πριν την διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού. Σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά είχε και το Γιούροκαπ (έφτασε μέχρι το top 16) και δεν ήταν συνηθισμένη σε πολλά και συνεχή παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα σε 20 παιχνίδια που είχε δώσει, είχε 84 πόντους μ.ο. στην επίθεση και 83 μ.ο. παθητικό. Η Γκέτινγκεν μπορεί να κέρδισε οριακά την συμμετοχή της στο τουρνουά για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά έδειξε με το… καλημέρα ότι άξιζε καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 89-78 της Κράιλσχαιμ. Την διαφορά έκανε ο Χαντ που σκόραρε 30 πόντους ενώ ο Άλεξ Ρουόφ τελείωσε το ματς με 10 ασίστ. Κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα σκόραρε ως τώρα 82 πόντους μέσο όρο και δεχόταν 85 μ.ο. Άσος αλλά προσοχή στο χάντικαπ.

ΟΥΛΜ-ΚΡΑΙΛΣΧΑΙΜ
Καλύτερο ξεκίνημα στο τουρνουά δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Ουλμ που με την εξαιρετική της επίθεση, επικράτησε με 95-85 της Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική στον 10 όμιλο. Ο Χάρβεϊ με 21 πόντους έκανε την διαφορά αλλά γενικά όλα λειτούργησαν καλά. Στο πρωτάθλημα είχε πάντως μέτρια παρουσία αφού δεν μπορούσε να σηκώσει δυο καρπούζια στην ίδια… μασχάλη (είχε και την συμμετοχή στο Γιούροκαπ). Σκοράρει 87 πόντους κατά μ.ο. και δέχεται 85. Από την άλλη, η Κράϊλσχαιμ εντυπωσίαζε με την πορεία της στο πρωτάθλημα καθώς είχε βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας αλλά στο τουρνουά δεν ξεκίνησε καλά, καθώς ηττήθηκε με 89-78 από την Γκέτινγκεν. Σίγουρα μπορεί περισσότερα και θέλει να το αποδείξει στο προσεχές ματς. Σκόραρε στην κανονική διάρκεια 90 πόντους μέσο όρο και δεχόταν 84 μ.ο. Μικρό προβάδισμα στο διπλό και over.