logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλες μάχες!
 21/6/2020

Με τα παιχνίδια Τενερίφη - Μπιλμπάο, Μπανταλόνα - Μάλαγα και Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας ενώ στην Γερμανία ξεκινά η μάχη των ημιτελικών (πρώτο ματς) με το παιχνίδι Ουλμ - Λούντβιγκσμπουργκ.

Ουλμ - Λούντβιγκσμπουργκ
H Ουλμ είναι η ευχάριστη έκπληξη των πλέι οφ και μέχρι στιγμής πορεύεται αήττητη με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Στα προημιτελικά απέκλεισε την Φρανκφούρτη με δύο νίκες (101-61 εκτός έδρας και 96-69 εντός έδρας) και έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. H ομάδα του γνωστού μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό Γιάκα Λάκοβιτς διαθέτει πολύ καλό ρόστερ (Χάρβεϊ, Στρολ, Γκούντγουιν, Γουίλις, Φιλιπς, Γκέβιν κλπ. και θα φέρει σε δύσκολη θέση την Λούντβιγκσμπουργκ. Η τελευταία απέκλεισε την Μπάγερν στα προημιτελικά με εκτός έδρας νίκη 87-83 και εντός έδρας ήττα 73-74 σε δύο φοβερά παιχνίδια. Η Λούντβιγκσμπουργκ ξόδεψε πολύ ενέργεια σε αυτά τα παιχνίδια και ίσως της κοστίσει. Φέτος στην κανονικλη περίοδο Λούντβιγκσμπουργκ - Ουλμ 106-75 και Ουλμ - Λούντβιγκσμπουργκ 76-94.

Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
Στην Ισπανία όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Βαλένθια για το ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα της και μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να την προβληματίσει. H ομάδα του Σβέτισλαβ Πέστις έχει το κορυφαίο ρόστερ της κατηγορίας με τους Αμπρίνες, Κλαβέρ, Ντέιβις, Χάνγκα, Ερτέλ, Χίγκινς, Κούριτς, Μίροτιτς, Οριόλα, Τόμιτς, Ρίμπας, Σμιτς και η Μπασκόνια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δύσκολα θα την σταματήσει. Η Μπασκόνια έχει και αυτή καλούς παίκτες (Ντιόπ, Σενγκέλια, Τζένινγκ, Γκρέιντζερ, Ντράγκιτς, Ερικ, Σιλντς, Χένρι κλπ) αλλά απέναντι σε αυτή την Μπαρτσελόνα δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Πάντως φέτος η Μπασκόνια νίκησε 76-74 την Μπαρτσελόνα στις 2/01/20 στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ουλμ - Λούντβιγκσμπουργκ 2
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια 1