logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Στην Μιλάνο ο Ντατόμε
 28/6/2020

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίασε στην Φενέρμπαχτσε ο Ιταλός φόργουορντ Λουίτζι Ντατόμε είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην πατρίδα για να ολοκληρώσει εκεί την σπουδαία καριέρα του.

Ο 33χρονος Ιταλός φόργουορντ, αναμένεται να ανακοινώσει, το αργότερο έως την Τρίτη (30/06) που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έπειτα από πέντε χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, οι μειώσεις στο μπάτζετ της τουρκικής ομάδας, πιθανόν οδηγούν τον Ντατόμε στην έξοδο παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας.

Ο Λουίτζι Ντατόμε έχει πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο για τριετές συμβόλαιο. Η Gazzeta dello Sport έγραψε ότι ο Ντατόμε έχει πάρει την απόφασή του, κι αυτή είναι η επιστροφή του στην Ιταλία.

Ωστόσο ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πώς θα τοποθετηθεί στις αρχές της εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη.

Πριν από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ντατόμε έπαιξε δύο χρόνια στο ΝΒΑ. Τελευταία φορά, αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα για πέντε χρόνια και νωρίτερα έπαιξε στη Σιένα.

Ο Ντατόμε το 2017 κατέκτησε την Ευρωλίγκα ενώ το 2016 αναδείχθηκε MVP των τελικών του πρωταθλήματος. Ο Ντατόμε είναι ένας παίκτης που φημίζεται για την ευστοχία του από μέση και μακρινή απόσταση και είναι πολύτιμος για κάθε ομάδα.