logo as
   [135] ΛΕΟΜΠΕΝ - ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ Half 0-0  [136] ΦΕΡΣΤ ΒΙΕΝΑ - ΛΑΦΝΙΤΖ Half 2-0  [128] ΤΡΕΝΤΣΙΝ - ΦΚ ΚΟΖΙΤΣΕ 0-1  [127] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΛΒΕΣ Final 1-0  [131] ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ Half 1-2  [138] ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ 1-0  [132] ΣΤΑΛ ΡΖΕΣΖΟΒ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ Half 2-0  [126] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΟΠΙΟ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

To αντίο του Καλάθη!
 4/7/2020

Ο Νικ Καλάθης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό τους οπαδούς της ομάδας με ένα μακροσκελές κείμενο όπου ξεχωρίζει η ατάκα: “Μια φορά Παναθηναϊκός, για πάντα Παναθηναϊκός”.

O πρώην πλέον ηγέτης του Παναθηναϊκού κοινοποίησε post στο Twitter όπου θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, τους φίλους της ομάδας και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για όσα του πρόσφεραν.

Αναλυτικά το αντίο του Καλάθη:
“Με βαριά καρδιά, ανακοινώνω την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Θέλω πρώτα και περισσότερο να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου που μου έδωσαν την ευκαιρία και πίστεψαν σε μένα.

Αυτές οι οκτώ σεζόν ήταν αξέχαστες και χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Έχτισα φιλίες, με εσάς παιδιά, για το υπόλοιπο της ζωής μου!

Στη Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και σας ευχαριστώ που πάντα με υποστηρίζατε. Προσπάθησα να δώσω όλα όσα είχα στην καρδιά μου όποτε κατέβηκα στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Είμαι ενθουσιασμένος για ότι το μέλλον επιφυλάσσει. Αλλά μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος”!