logo as
   [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ 0-1  [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Παναθηναϊκός: Βλέπει τον Λαπροβίτολα!
 11/7/2020

Και το όνομα αυτού, Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο 30χρνος ύψους 1,90 γκαρντ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό του Νικ Καλάθη που προτίμησε την Μπαρτσελόνα.

Ο Λαπροβίτολα έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η "βασίλισσα" θέλει να τον αποδεσμεύσει και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί για να τον αποκτήσει.

Ο Λαπροβίτολα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα λέγεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό της ομάδας, τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσεις τις διερευνιτικές επαφές με τον 30χρονο γκαρντ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο Λαπροβίταλα σε 23 παιχνίδια είχε 5 πόντους, 3 ασίστ σε 13,5 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague ενώ σε 23 επίσης παιχνίδια στο Ισπανικό πρωτάθλημα 6,3 πόντους και 3,1 ασίστ.

Εκτός από τον Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του σέντερ Ζαγκ Όγκαστ, ο οποίος έχει Ελληνικό διαβατήριο και γνωρίζει καλά τα κατατόπια αφού την σεζόν 2017-18 είχει φορέσει τα "πράσινα".

Ο Όγκαστ αγωνίστηκε φέτος στην Γαλατασαράι και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με 13,4 πόντους και 7,1 ριμπάουντ στο Eurocup.

Οι καλύτερες στιγμές του Λαπροβίτολα: