logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

H κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ!
 15/7/2020

Η κλήρωση του Basketball Champions League έγινε στην Ελβετία, με την ΑΕΚ και το Περιστέρι να βρίσκονται απευθείας στην φάση των ομίλων.
Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στα προκριματικά, πρώτα με τον Κεραυνό Στροβόλου και μετά με τον νικητή του Ντνίπρο (Ουκρανία)-Χρόνιγκεν (Ολλανδία).
Από τις 16 ομάδες των προκριματικών οι τέσσερις θα συμπληρώσουν τους ομίλους της κανονικής περιόδου.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Τενερίφη (ισπανία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Σάσαρι (Ιταλία), Περιστέρι, Ρίγα (Λετονία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία)
Η όγδοη ομάδα θα έρθει από τα προκριματικά μεταξύ των Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Μονς (Βέλγιο)-Ανβίλ Βλότσλαβεκ (Πολωνία).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Νίμπουρκ (Τσεχία), Νίζνι (Ρωσία), Ντιζόν (Γαλλία), Σαραγόσα (Ισπανία), Σομπατέλι (Ουγγαρία), Τόφας Μπούρσα (Τουρκία), Σταρ Λούμπλιν (Πολωνία).
Η όγδοη ομάδα θα έρθει από τα προκριματικά μεταξύ των Ηρακλής-Κεραυνός Στροβόλου, Ντνίπρο (Ουκρανία)-Χρόνιγκεν (Ολλανδία).

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Οστάνδη (Βέλγιο), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Μπούργος (Ισπανία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Λιμόζ (Γαλλία), Νταρουσάφακα (Τουρκία).
Η όγδοη ομάδα θα έρθει από τα προκριματικά μεταξύ των Ιγκοκέα (Βοσνία)-Κλουζ Ναπόκα (Ρουμανία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-Φριμπούργκ (Ελβετία).

Δ’ ΌΜΙΛΟΣ ΑΕΚ, Μπάμπεργκ (Γερμανία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Σολέ (Γαλλία), Φορτιτούντο Μπολόνια (Ιταλία).
Η όγδοη ομάδα θα έρθει από τα προκριματικά μεταξύ των Μπάλκαν (Βουλγαρία)-Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία), Λόντον Λάιονς (Αγγλία)-Νεπτούνας Κλαϊπέντα (Λιθουανία).

* Η κανονική περίοδος θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου. Οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στα πλέι οφ.