logo as
   [952] ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ Half 0-1  [960] ΓΟΥΟΛΤΟΝ & ΧΕΡΣΧΑΜ - ΧΑΡΟΟΥ ΜΠΟΡΟ Final 4-4  
 
 
 
 
 
 
 

ΝΒΑ: Καμπανάκι από τον Γιάννη!+(vid)
 16/8/2020

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν με αρνητικό ρεκόρ (3-5) τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη όπου έσπευσε να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Greek Freak:
"Δεν ήταν απογοητευτικό ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια. Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Προφανώς όμως ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιες στιγμές δεν ήμασταν οι εαυτοί μας. Δεν κυκλοφορούσαμε τη μπάλα όσο ήθελα ή όσο θέλει ο κόουτς να την κυκλοφορούμε. Δεν παίζαμε πάντα δυνατά στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν οι εαυτοί μας και παίζαμε ως η καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Υπήρχαν στιγμές που το δείξαμε αυτό και στιγμές που δεν το δείξαμε.

Το πιο απογοητευτικό για εμένα ήταν ότι στον αγώνα με τους Γκρίζλις καθόμουν στο ξενοδοχείο και δε μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να νικήσουν τον αγώνα, χάνοντας χρήματα. Τώρα αυτό όμως τελείωσε, ανήκει στο παρελθόν".

Τέλος ο Γιάννης υποστήριξε ότι δεν πιστεύει σε μαγικές συνταγές παρά μόνο στην σκληρή δουλειά: "Είναι ώρα για τα playoffs. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι απλώς μπορεί κάποιος να γυρίσει τον διακόπτη όπως λένε κάποιοι. Πιστεύω όμως ότι μπορούν όλοι να συγχρονιστούν. Αν όλοι είναι συγκεντρωμένοι, παρακολουθήσουν το VIDEO και ξέρουν ποιο είναι το πλάνο μας, τότε θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα".

Η συνέντευξη του Γιάννη: