logo as
   [867] ΓΙΑΡΟ - ΚΑΠΑ 1-0  [865] KTΠ - ΑΚΑΤΕΜΙΑ 1-1  [866] ΓΙΑΠΣ - ΣΑΛΠΑ 0-1  [863] ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ - ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Τζάμπολ στο Champions League!
 20/10/2020

Τζάμπολ στο Champions League μετ’ εμποδίων καθώς θα διεξαχθούν οι πέντε από τους οκτώ αγώνες της πρώτης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα η αντίπαλος της ΑΕΚ Τσμόκι Μινσκ υπέβαλε αίτημα που έγινε δεκτό για την αναβολή του αγώνα λόγω λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, ενώ αναβλήθηκε και το Σολέ-Χάποελ Χολόν στον όμιλο της Ένωσης!

Το τρίτο παιχνίδι που αναβλήθηκε είναι το παιχνίδι Τόφας-Νίμπουρκ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (20/10), μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων.

Σήμερα Τρίτη θα διεξαχθούν μόνο οι αγώνες Ντιζόν-Κεραυνός (21:30) και Τενερίφη-Μπέικεν Μπίαρς (21:30).

ΝΤΙΖΟΝ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα που είναι άλλο επίπεδο και κλάση. Η Ντιζόν έιναι στις καλές γαλλικές ομάδες και ήδη στην λίγκα της έχει νικήσει και την Βιλερμπάν και το Σάββατο δεν είχε πρόβλημα με την Ορτέζ και έκανε περίπατο.Ομάδα με στόχο το Φ8 που συμμετείχε και στο περσινό που έγινε προ μηνός στο ΟΑΚΑ. Ο Κεραυνός από την Κύπρο χαίρεται την δίκαιη συμμετοχή του καθώς τον είδαμε πως απέκλεισε στα προκριματικά στην έδρα του τον Ηρακλή δίκαια. Ομάδα που δεν περιμένει κάτι και χωρίς άγχος θέλει αξιοπρεπή εικόνα. Χαλαρά 15π η Ντιζόν.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΙΡΣ
H Tενερίφη είναι κάθε χρόνο στα φαβορί για την κατάκτηση της διοργανωσης. Καθώς είναι και στις καλές μεσαίες και προς τα πάνω ομάδες της Ισπανίας . Στο Φ8 που έφτασε και για την περσινη διοργάνωση στην Αθήνα προ μηνός αλλά απέτυχε. Στην λίγκα της 86-82 την Μπανταλόνα εντός. Η μικρούλα Μπάκεν Μπιρς από την Δανία έιναι μια ομάδα που δουλεύει σωστά και θέλει την προσοχή της αν την υποτιμήσεις και πήρε την πρόκριση με άνεση από τα προκριματικά στην Κύπρο(κέρδισε με 20π την Χάποελ Τελ) που ήταν και ο Ηρακλής. Προσοχή στο χάντικαπ.