logo as
   [166] ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 0-1  [164] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Eurocup: Φαβορί ο Προμηθέας!
 21/10/2020

Πανέτοιμος για τη δεύτερη νίκη του στον Δ΄ Ομιλο του φετινού 7DAYS EuroCup είναι ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, που είναι ανεβασμένη μετά το σπουδαίο «διπλό» στην Προύσα επί της Μπούρσασπορ, έχει σα στόχο να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Ναντέρ ΄92, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη 21/10 (7.15μ.μ.) στο «Τόφαλος». Με τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Νίκο Ραντίσεβιτς και Μο Φαγιέ να έχουν μπει, πλέον, στην εξίσωση και με τους υπόλοιπους παίκτες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ο Προμηθέας θα επιδιώξει να εγκλωβίσει τα ατού της Γαλλικής ομάδας και να επιβάλει τον ρυθμό του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ.

Η Ναντέρ ΄92 διαθέτει πολύ καλούς παίκτες στις τάξεις της, όπως ο παλιός παίκτης της Λάρισας Τζόνι Μπερχανεμέσκελ (με καταγωγή από την Ερυθραία της Αφρικής), ο δυναμικός Γάλλος φόργουορντ Αϊζάια Κορντινιέρ, ο Αμερικανός γκαρντ Κρις Γουόρεν, ο Αμερικανός φόργουορντ Τάιλερ Στόουν και ο πανύψηλος (2.20μ.!) Βίκτωρ Βεμπανιάμα, ενώ προπονητής είναι ο Πασκάλ Ντοναντιέ. Οι Γάλλοι μετρούν, μέχρι στιγμής, 2 ήττες και μια νίκη στη διοργάνωση (νίκησαν στην πρεμιέρα στην έδρα τους την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 80-76, ενώ ακολούθησαν οι απώλειες στους αγώνες με Γκραν Κανάρια στην Ισπανία και Τρέντο μέσα στο Ναντέρ με 94-82 και 71-65 αντίστοιχα).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επικρατούν στην χώρα μας εξαιτίας του Covid-19. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4.