logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Στον… αέρα το Ζενίτ-ΠΑΟ!
 28/10/2020

Οι πράσινοι δεν γλίτωσαν από τον κορονοϊό και πλέον το προγραμματισμένο για την Πέμπτη το βράδυ παιχνίδι με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (29/10 19:00) κινδυνεύει με αναβολή.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μετά το θετικό κρούσμα που ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα τα ξημερώματα πτήση των “πρασίνων” για τον αγώνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το αυριανό παιχνίδι Ζενίτ-Παναθηναϊκός (29/10, 19:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague, βρίσκεται στον… αέρα καθώς όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ βρίσκονται σε καθεστώς «καραντίνας».

Στο μεταξύ η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης θα διεξαχθεί τελικά την 1η Δεκεμβρίου.