logo as
   [853] ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1-0  [847] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ!
 4/11/2020

Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνεται σήμερα το βράδυ (19:30) η ΑΕΚ με αντίπαλο την την Χάποελ Χολόν στο ΟΑΚΑ (χωρίς θεατές). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης καθώς το 2018 κατέκτησε το τρόπαιο και το 2020 ήταν φιναλίστ στο φάιναλ έιτ που έγινε στην Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση της «Βασίλισσας» πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και έτσι ο Παπαθεοδώρου υπολογίζει όλους τους παίκτες του. H προϊστορία δείχνει κυριαρχία της ΑΕΚ στις αναμετρήσεις με ισραηλινές ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από το μακρινό 1964 έως το 2020, η “Βασίλισσα” επιβλήθηκε 12 φορές των Ισραηλινών, ενώ υπέστη 8 ήττες. Στο άλλο παιχνίδι του Γ Ομίλου η Σολέ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσμόκι Μινσκ.

Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε ότι η Χάποελ έχει πολύ καλό ρόστερ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι.

«Έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά η Χάποελ. Έχει έναν Έλληνα προπονητή που παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι έμπειρος και έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στην Ευρώπη και έχει αρχίσει πολύ καλά. Έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχουν βρει χημεία, έχουν ρόλους. Παίζει σε υψηλό τέμπο, σκοράρει με ευκολία και δημιουργεί με ευκολία. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να περιορίσουμε, τη δημιουργία τους, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και μέσα από τις καλές μας επιθέσεις να μην τους δώσουμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Τα παιχνίδια είναι λιγότερα και κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και σημαντικό. Περιμένουμε να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι, είναι στο γήπεδό μας. Το εντός και εκτός έδρας δεν έχει και πολύ σημασία λόγω της μη παρουσίας των φιλάθλων. Αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο την προσπάθειά μας στο BCL».