logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς Πέτεγουεϊ το Περιστέρι!
 10/11/2020

Κορυφώνεται η αγωνία στο Περιστέρι, όσον αφορά τον Τεράν Πέτεγουει. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την ΑΕΚ και αποχώρησε, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση ο Τεράν Πέτεγουει δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης (10/11, 7.30μ.μ.) με την VEF Ρίγα στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου» για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Βελισσαράκος: «Αντίδραση και ομαδικότητα»
Η αντίδραση και η ομαδικότητα είναι το ζητούμενο για τον συνεργάτη του Νίκου Παπανικολόπουλου στο Περιστέρι Αλέξανδρο Βελισσαράκο εν όψει της αναμέτρησης με την Λετονική Ρίγα. «Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να βγάλουμε αντίδραση στο παιχνίδι με την VEF Ρίγα. Αναμφίβολα, τηρουμένων των συνθηκών, έχουμε μια επικίνδυνη αποστολή, την οποία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας στηριζόμενη στην ομαδική λειτουργία μας» υποστήριξε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος και συμπλήρωσε: «Η Ρίγα είναι μια μαχητική ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε την δυναμική της, απέναντι στο Στρασβούργο. Είμαστε έτοιμοι να κεφαλαιοποιήσουμε την εμφατική νίκη της πρεμιέρας και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση».

Στην πρώτη αγωνιστική (27-28 Οκτωβρίου) το Περιστέρι διέλυσε με σκορ 106-88 εκτός έδρας την Ρίτας ενώ η VEF Ρίγα ηττήθηκε 77-75 εντός έδρας από την Στράσμπουργκ. Την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων.

Το Περιστέρι βρέθηκε αντιμέτωπο με την VEF Ρίγα και στην περσινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα των Δυτικών προαστίων πέτυχε δύο νίκες. Στις 23/10/2019 Περιστέρι – VEF Ρίγα 91-83 και στις 18/12/19 VEF Ρίγα – Περιστέρι 64-71.