logo as
   [956] ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ 1-0  [957] ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΚΑΛΤΟΥΡΑΛ ΣΑΝΤΑ ΡΟΖΑ Half 2-0  [955] ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Πέταξε για Ισπανία ο ΠΑΟ!
 16/11/2020

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε την Δευτέρα το πρωί για την Ισπανία εκεί όπου την Τρίτη το βράδυ (22:00) θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Βόβορας έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο ενώ πήρε μαζί του 13 παίκτες (επιστρέφει ο Νέντοβιτς).

«Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Όσο για τα προηγούμενα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές αλλά και τα προσεχή με την Βαλένθια και την Μπασκόνια (19/11, 21:30), ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά».