logo as
   [120] ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Στους Μπακς Χολιντέι και Μπογκντάνοβιτς
 17/11/2020

Οι Μιλγουόκι Μπακς έβαλαν μυαλό από τα παθήματά τους στα πλέι οφ και απέκτησαν δύο σπουδαίους παίκτες στην προσπάθεια να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο, τους Τζρου Χόλιντεϊ από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Οι Πέλικανς θα λάβουν ως ανταλλάγματα τους Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ και τρία μελλοντικά ντραφτ πικς πρώτου γύρου. Οι Κινγκς θα πάρουν τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ερσάν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον, ενώ στους Μπακς θα καταλήξει ο Τζάστιν Τζέιμς. Ο Ρόμπιν Λόπεζ έκανε opt out στο συμβόλαιο των 5 εκατομμυρίων δολαρίων και έμεινε ελεύθερος.

Το Μιλγουόκι με τις δύο αυτές κινήσεις θέλει να δελεάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο προκειμένου ο τελευταίος να να υπογράψει την πρόωρη super max επέκταση συμβολαίου του μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Η απόκτηση των δύο αυτών παικτών αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα των Μπακς. Ο Χόλιντεϊ είχει πέρσι 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο ενώ ο Μπογκάνοβιτς είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα!