logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟ!
 1/12/2020

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:45) την Βιλερμπάν στην Λυών σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και η νίκη θεωρείται μονόδρομος για τον Γιώργο Βόβορα και τους παίκτες του για να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρώτης οκτάδας της βαθμολογίας και της πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μετά από τρεις σερί ήττες νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική την Μπάγερν με πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι τους, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι.

Ανάλογη εμφάνιση επιδιώκει και απόψε το βράδυ σε ένα παιχνίδι όπου θα παραταχθεί κομπλέ αφού και ο Μάρκους Φόστερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η Βιλερμπάν έχει ρεκόρ 2 νίκες και 6 ήττες αλλά την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με σκορ 80-68 την Μπαρτσελόνα και έδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Ο Παναθηναϊκός σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος έχει μία νίκη (76-78 επί της Κίμκι) και τρεις ήττες, από Μπαρτσελόνα (97-89), Βαλένθια (95-83) και Μπασκόνια (93-72).

Την περσινή σεζόν Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 79-78 και Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 100-88. Οι «πράσινοι» έχουν διπλή αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και μετά το παιχνίδι με την Βιλερμπάν ακολουθεί νέο δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (3/12, 21:45).