logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!
 5/12/2020

Με προβλήματα γενικά λόγω πανδημίας συνεχίζεται η Ελληνική λίγκα και η Α 1 και με μικρό πάντα το ενδιαφέρον όμως καθώς υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στις ομάδες και η απουσία του Ολυμπιακού μετά την παλιότερη αποχώρησή του. Και όλα τα παιχνίδια χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Επιστροφή μετά την διακοπή 15 ημερών για τις εθνικές ομάδες. Παραδοσιακό ντέρμπι αλλά με φαβορί. Η ΑΕΚ θέλει φέτος έχοντας και πάλι μια ακριβή και πολύ έμπειρη ομάδα,τον τίτλο. Μπερδεμένη χημεία και γηρασμένη όμως,χάνει διαφορές και θέλει προσοχή. Αήττητη και ψάχνει ένα σέντερ. Ο ΠΑΟΚ με μεγάλα οικονομικά προβλήματα θέλει να σωθεί καθώς μην ξεχνάμε πέρσι στην διακοπή ήταν ουραγός! Εχει έμπειρους παίκτες, δεν ξεκίνησε καλά, ανάσα με άνετη νίκη μέσα με Λαύριο, πάλεψε στον Προμηθέα και το πήγε στο πόντο από -12. Η ΑΕΚ 10-15π.

ΑΡΗΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστροφή μετά την διακοπή 15 ημερών για τις εθνικές ομάδες.Ο Άρης μεγάλο όνομα αλλά με μεγάλα οικονομικά προβλήματα θέλει να σωθεί καθώς μην ξεχνάμε πέρσι στην διακοπή ήταν ουραγός!Εχει έμπειρους παίκτες,δεν ξεκίνησε καλά αλλά νίκησε τον Ηρακλή σε ματς με ανατροπές και 20-9 στο τέλος. Εχει να παίξει από τις 11/10 !Ο Προμηθέας είναι στις νέες δυνάμεις της λίγκας έχοντας υγεία,χρήματα και πλέον και εμπειρία και εξαιρετική χημεία.Πέρασε θέματα με την πανδημία και έχει παίξει μόλις ένα ματς εδώ! Ο Προμηθέας καθαρό προβάδισμα.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΕΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Επιστροφή μετά την διακοπή 15 ημερών για τις εθνικές ομάδες Ο Χαρίλαος Μεσολογγίου παίζει στο Αγρίνιο και αν και με φτηνή ομάδα παίζει εκπληκτικά στην άμυνα και άρχισε με 3/3 και με ανατροπές. Ομάδα του άντερ. Πάλεψε και στο Περιστέρι, συντριβή με την ΑΕΚ μέσα. Ο Ηρακλής έριξε χρήμα και θέλει εξάδα αλλά απέτυχε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη. Εχει διακυμάνσεις και προβληματίζει. Αυτοκτονία με Περιστέρι μέσα, χάνει διαφορές άνετα, πήρε τον πόιντ Χάτσερ(παλιά ΠΑΟΚ). Λίγο Ηρακλής καθώς είναι πιο κλασάτη ομάδα.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Επιστροφή μετά την διακοπή 15 ημερών για τις εθνικές ομάδες και ντέρμπι παραμονής. Ο Κολοσσός με λίγα χρήματα θέλει απλά να σωθεί. Δουλεμένη ομάδα και μαχητική και το πήγε στο πόντο από -15 στον Ηρακλή.Τον πονά η ήττα από το Μεσολόγγι εντός. Προσπαθεί να παίξει καλή άμυνα. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και στηρίζεται στους ξένους.Συμπαθητική εικόνα εκτός με ΠΑΟ και ΑΕΚ που στο τέλος άνοιξε το σκορ αλλά έχει να παίξει από 31/10 λόγω κρουσμάτων! Να την δούμε και στα ματς που πρέπει να χτυπήσει. Ντέρμπι με λίγο έδρα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΛΑΥΡΙΟ
Επιστροφή μετά την διακοπή 15 ημερών για τις εθνικές ομάδες και ματς με φαβορί. Εμπειρη και δουλεμένη ομάδα το Περιστέρι που θέλει τετράδα έχοντας τον κορμό του ..Είχε διακυμάνσεις και άλλαξε προπονητή. Με τον Πεδουλάκη που γύρισε παιζει πάλι άμυνα και πήρε διπλό θρίλερ στον Ηρακλή. Αλλάζει ξένους,πήρε τον Μπουρούση! Το Λαύριο θέλει να σωθεί εύκολα με την εμπειρία του καθώς έχει κορμό και ίδιο προπονητή χρόνια. Πολλές αλλαγές όμως, κακή εικόνα στην επίθεση και κακές ήττες. Προβληματισμός.Άνετα το Περιστέρι, πάνω από 10π.