logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλες μάχες στην Basket League!
 12/12/2020

Με προβλήματα γενικά λόγω πανδημίας συνεχίζεται η Ελληνική λίγκα και η Α 1 και με μικρό πάντα το ενδιαφέρον όμως καθώς υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στις ομάδες και η απουσία του Ολυμπιακού μετά την παλιότερη αποχώρησή του. Και όλα τα παιχνίδια χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας. Πολλές ομάδες είχαν αδυναμία συμμετοχής (όπως Πανιώνιος, ΑΓΟΡ, Ήφαιστος ) και αποχώρησαν και έτσι από 16 ομάδες έμειναν 12! Η ΑΕΚ θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο από το μεγάλο φαβορί ΠΑΟ που μείωσε το μπάτζετ καθώς "αποχώρησε" ο Γιαννακόπουλος. Προμηθέας και Περιστέρι φαβορί για την τετράδα με καλές ομάδες. Κανείς ακόμα δεν ξέρει αν θα υποβιβαστούν δύο κανονικά. Πέρσι στην διακοπή είχαν βρεθεί στην τελευταία θέση Άρης και ΠΑΟΚ που έχουν οικονομικά θέματα αλλά έφτιαξαν σχετικά καλά ρόστερ αν και ξεκίνησαν πολύ άσχημα! Ο νεοφώτιστος Χαρίλαος Μεσολογγίου ξεκίνησε εκπληκτικά και παίζει στο Αγρίνιο και ο Ιωνικός Νικαίας γύρισε στην φυσική του έδρα. Πέφτει μια ομάδα. Ηδη άλλαξαν προπονητές σε Περιστέρι , Ιωνικός Νικ και από την Τετάρτη και στον ΠΑΟΚ!

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ
Ο Ηρακλής έριξε χρήμα και θέλει εξάδα αλλά απέτυχε να πάει στο Τσαμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη. Εχει διακυμάνσεις και προβληματίζει. Και είναι ομάδα περίεργη με τις διακυμάνσεις της και αγαπά τα θρίλερ. Πέρασε από το Μεσολόγγι με ένα καλό διπλό αν και από +13 πάλι έχασε την διαφορά! Η ΑΕΚ θέλει φέτος έχοντας και πάλι μια ακριβή και πολύ έμπειρη ομάδα, τον τίτλο. Μπερδεμένη χημεία και γερασμένη όμως, χάνει διαφορές και θέλει προσοχή καθώς δεν είναι καλή η απόδοσή της. Αήττητη αν και το έκανε θρίλερ με τον ΠΑΟΚ μέσα. Η ΑΕΚ μικρό προβάδισμα.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Ο ΠΑΟΚ με μεγάλα οικονομικά προβλήματα θέλει να σωθεί καθώς μην ξεχνάμε πέρσι στην διακοπή ήταν ουραγός! Εχει έμπειρους παίκτες, δεν ξεκίνησε καλά, έκανε τρεις καλές εμφανίσεις και έχασε σε θρίλερ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά σοκ με την Λάρισα από +12 στην 4η περίοδο με 15-29 και τέλος ο Μέξας! Νέος κόουτς ο έμπειρος Λυκογιάννης(Κολοσσός κτλ). Ο Άρης επίσης με μεγάλα οικονομικά προβλήματα θέλει να σωθεί καθώς μην ξεχνάμε πέρσι στην διακοπή ήταν ουραγός! Έχει έμπειρους παίκτες, περίπατος μπαμ με Προμηθέα μέσα και σοκ με συντριβή στο Λαύριο μεσοβδόμαδα! Λίγο ΠΑΟK.

ΛΑΡΙΣΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.
Η Λάρισα είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και στηρίζεται στους ξένους. Συμπαθητική εικόνα εκτός με ΠΑΟ και ΑΕΚ που στο τέλος άνοιξε το σκορ αλλά συνετρίβη στην Ρόδο από τον Κολοσσό και απογοήτευσε. Όμως από -12 στην 4η περίοδο με ένα 15-29 έκανε το μπαμ με 13τρ. στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα! Ο Ιωνικός Νικαίας πέρασε πέρσι μια περίεργη σεζόν, γύρισε στην φυσική του έδρα. Δεν ξεκίνησε καλά και άλλαξε προπονητή αν και είχε παλέψει στα χαμένα ματς. Βελτιωμένος με τον Αγγέλου στο πάγκο, έκανε μεγάλο διπλό στο Λαύριο και έχασε άνετα από τον ΠΑΟ μέσα. Πήρε τον Μαυροκεφαλίδη, ντέρμπι.