logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επιστρέφει ο Ίρβινγκ!
 18/1/2021

Κακά τα μαντάτα για τους Μπακς αφού όπως έγινε γνωστό ο Κάιρι Ίρβιγκ αναμένεται να επιστρέψει στην δράση για πρώτη φορά μετά τις 5 Ιανουαρίου και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να τα βγάλει πέρα με την Big Three (Ίρβινγκ, Ντουράντ και Χάρντεν) των Μπρούκλιν Νετς.

Η πολύ-αναμενόμενη πρώτη παράσταση της σούπερ τριάδας Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (2:30) στο παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς στο Μπρούκλιν αφού ο Κάιρι Ίρβινγκ βγήκε από την λίστα με τους τραυματίες και αναμένεται να αγωνιστεί.

Ο Ίρβινγκ έχασε έξι αγώνες των Νετς αλλά πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή και όλο το ΝΒΑ αναμένει να δει τι μπορούν να κάνουν οι τρεις σούπερ σταρ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ίρβινγκ τιμωρήθηκε με 50.000 δολάρια πρόστιμο από το ΝΒΑ λόγω της παρουσίας του σε πάρτι, κόντρα στους κανονισμούς υγείας του ΝΒΑ εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο GM των Νετς, Σον Μαρκς, έχει τονίσει στα Media πώς με την επιστροφή του, ο Κάιρι Ίρβινγκ θα μιλήσει και για το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Το Μιλγουόκι βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 9 νίκες και 4 ήττεςε ενώ οι Μπρούκλιν ΝΜετς είναι στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 8 νίκες και 6 ήττες.

Πέρσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές και σημείωσαν από μία νίκη εκατέρωθεν. Στις 19/01/2020 Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 97-117 και στις 4/08//2020 Μιλγουόκι – Μπρούκλιν Νετς 116-119.