logo as
   [254] ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΛΤΙΚ 1-2  [237] ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ Final 0-3  [245] ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΤΑΟΥΝ 2-2  [346] ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ 1-1  [238] ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ Final 1-0  [236] ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΒΕΧΕΝ Final 1-1  [252] ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-0  [273] ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΠΑΞΙ 1-0  [246] ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία στην Μαδρίτη!
 27/1/2021

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η 22η αγωνιστική της Euroleague. O Παναθηναϊκός με τον Όντετ Κάτας στο πηδάλιο έχει δύσκολη αποστολή στην Ισπανία κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Η Άλμπα είναι μια έμπειρη ομάδα αλλά χωρίς τα ακριβά ρόστερ. Πάντως πέρσι είχε μια καλή σεζόν χωρίς να προχωρήσει ιδιαίτερα μέχρι την διακοπή αλλά έκανε τις βόμβες της και εκτός. Αποδυναμωμένη αλλά θα κάνει ζημιές σε όποιον την υποτιμήσει και έτσι έχει την βόμβα στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ αλλά και στην Βαλένθια με 100αρα! Ροκ ομάδα μέρας. Τρομερή κόπωση, ήταν νοσοκομείο και έτσι μέτρησε ένα άσχημο σερί με 6 ήττες στα 7 τελευταία αλλά με τις επιστροφές έκανε δίκαια το μπαμ στην Μπασκόνια. Προσοχή στην κούραση.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη είναι η ομάδα με τα μεγάλα και ακριβά ρόστερ κάθε χρόνο και στα φαβορί για τον τίτλο. Και μάλιστα φέτος είναι πολύ ενισχυμένη και ειδικά στην ρακέτα με Μιλουτίνοφ-Σεγκέλια! Ξεκίνησε μουδιασμένα με σοκ μέσα με την Άλμπα και στο Βελιγράδι . Όμως συνήλθε και έκανε 12 συνεχόμενες νίκες και έπαιξε και καλή άμυνα. Αλλά είναι και σοφτ πολλές φορές. Πάντως κάνει μια κοιλιά και έχασε στην Μπασκόνια αλλά και από την ελλιπή Μπαρτσελόνα μέσα από +11 και από την Φενέρ σε θρίλερ. Ένταση πάλι Ιτούδη-Τζέιμς.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
Η Βιλερμπάν είναι η ακριβότερη ομάδα της Γαλλίας .Μην ξεχνάμε ότι είναι μεγαλομέτοχος ο πρώην πια σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο Τόνι Πάρκερ και ότι πρόσφατα πήρε κομμάτι της μετοχικής σύνθεσης και η Λιόν του ποδοσφαίρου(!),αλλά δεν έχει το πολύ ακριβό μπάτζετ. Με την αθλητικότητα θα κάνει ζημιές πάντως. Και έτσι διέλυσε εντός ΠΑΟ- Μπαρτσελόνα και έχει το μπαμ στην Μπασκόνια και το ΣΕΦ και δύσκολες ήττες σε Ρεάλ-Εφές. Κλειδί το τρίποντο που σουτάρει εξαιρετικά. Εχασε με αυτοκτονία από τον Ολυμπιακό εντός την περασμένη εβδομάδα και καπάκι καθάρισε καθαρά την Βιλερμπάν.

Η έμπειρη Μπασκόνια έκανε την έκπληξη εν μέσω πανδημίας και πήρε τον τίτλο στην Ισπανία αλλά δεν τρομάζει σαν ρόστερ!Από τις πιο έμπειρες μεσαίες ομάδες στην Ευρώπη και για αυτό και ας ρίχνει το μπάτζετ και ας πουλάει τα αστέρια της ,καταφέρνει κάθε χρόνο και είναι εξαιρετική ανταγωνιστική. Και έτσι ξεκίνησε και φέτος και ας έχασε τον Σεγκέλια και θέλει να παλέψει για τα πλέι οφς. Δεν πείθει, έχει διακυμάνσεις, περίεργη ομάδα. Εχει και μεγάλες νίκες και κακές ήττες. Αν και νίκησε την ΤΣΣΚΑ μετά καθίζηση με 4 ήττες στα 5 τελευταία και δύο από την Άλμπα καθώς έχασε και καθαρά μέσα. Βαριά ήττα με 20 πόντους στην λίγκα της στην Βαλένθια σε κρίση...

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η βασίλισσα Ρεάλ είναι πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης με πολύ βαρύ όνομα και στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Πάντως είναι κάπως γερασμένη και ο Γιουλ με τραυματισμούς. Πολύ γεμάτο ρόστερ και τρομερή χημεία καθώς δεν έχει αλλαγές αλλά λείπει ίσως ο σταρ όπως παλιά. Ξεκίνησε άσχημα, έκανε 12 νίκες σε 13 ματς χάνοντας μόνο στην ΤΣΣΚΑ στο πόντο με την άμυνα αλλά πλέον έχει 3 ήττες στα 4 τελευταία και κάνει κοιλιά. Σοκ μέσα με τον Ερ Αστέρα και ήττα στο θρίλερ εκτός με την Μακάμπι από +12(19-31). Με κορονοϊό ο Λαπροβίτολα και ανησυχία. Εχει τον αέρα του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια αλλά στο ΟΑΚΑ νίκησε στην 2η παράταση!

Σε κρίση διαρκείας στην νέα εποχή ο Παναθηναϊκός και χωρίς στόχους πια. Σε μια σεζόν χωρίς Γιαννακόπουλο και το μπάτζετ μειώθηκε ενώ έφυγε και ο Καλάθης. Η ομάδα δεν έχει πίεση και θέλει να κτίσει κάτι καινούργιο. Όμως με μεγάλο πρόβλημα την έλλειψη κόσμου και με ακραίες διακυμάνσεις και την 2η χειρότερη άμυνα και φυσικά κάκιστη πορεία και χωρίς ακόμα να βρει πλέι μέικερ, απολύθηκε ο Βόβορας. Με τον Κάτας στο πάγκο, νίκησε εύκολα την αποδεκατισμένη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, αλλά παίζει πολύ μέτρια και έχει τους βασικούς Παπαγιάννη-Παπαπέτρου αμφίβολους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Η έμπειρη ισπανική Βαλένθια χρόνια με ρόλο ρυθμιστή αν και πέρσι ξεκίνησε άσχημα και έφτασε να διεκδικεί και πλέι οφς. Αλλά φέτος ανέβασε τον πήχη και έχει καλύτερο ρόστερ από ποτέ και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράματα με πρώτο στόχο τα πλέι οφς και μας δικαιώνει ήδη. Πανάκριβες μεταγραφές και μπορεί να είναι στις εκπλήξεις φέτος. Πολύ δυνατή στην φροντ λάιν Έχει τα μεγάλα διπλά στην Ρεάλ με 20αρα και Φενέρ-ΣΕΦ. Αγαπά τα θρίλερ,με διακυμάνσεις και σοκ μέσα πχ με Άλμπα. Κάνει κοιλιά με 5 ήττες στα 7 τελευταία. Κακή εμφάνιση και άνετη ήττα με την Βιλερμπάν εκτός. Στην λίγκα έριξε 20π μέσα στην Μπασκόνια.

Η Ζάλγκιρις άλλαξε σελίδα καθώς μπήκε το τέλος εποχής Σάρας αφού έφυγε ο άνθρωπος που την οδήγησε μέχρι και στο Φ4. Η Ζαλγκίρις πάντως κράτησε ένα κομμάτι από τον κορμό της και ξεκίνησε εντυπωσιακά με μεγάλες νίκες και βρέθηκε και στην κορυφή με καλή δουλειά του κόουτς Σόλερ. Ακολούθησαν 6 σερί ήττες αλλά λογικές με το βαρύ της πρόγραμμα. Επανήλθε με 6 συνεχόμενες σπουδαίες νίκες και πλέον πάει φουλ για πρόκριση. Έχει ήδη 6 διπλά! Πήρε την μεγάλη νίκη που ήθελε εντός έδρας με τον Ολυμπιακό με τρομερή ανατροπή καθώς από +10 έχανε με 72-79 στο 38'! Ματς κλειδί!

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 2
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 1